Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝησιωτική ΕλλάδαCruiseInn - SantoWines: Αναπτύσσοντας τον πρωτογενή τομέα

CruiseInn – SantoWines: Αναπτύσσοντας τον πρωτογενή τομέα

Στη Σαντορίνη, μεταξύ άλλων, θα αναπτυχθούν ιδέες σχετικά με τα αμπελοτόπια του νησιού, στο πλαίσιο του CruiseInn σε συνεργασία με την SantoWines.

Τον επιχειρηματικό διαγωνισμό CruiseInn, φιλοξενεί σε ένα από τα κρουαζιερόπλοια της η Celestyal Cruises, σύμμαχος των δράσεων που ενισχύουν την εκπαίδευση και την κατάρτιση των νέων.

Συγκεκριμένα, το CruiseInn ταξιδεύει από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal σε Μύκονο, Μήλο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Koυσάντασι σε μια 7ημερη κρουαζιέρα για επιχειρηματίες, νέους επαγγελματίες και φοιτητές στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του φετινού CruiseInn, όπου συμμετέχουν 55 νέοι, που δραστηριοποιούνται ήδη στον χώρο των επιχειρήσεων ή που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στο ελληνικό επιχειρηματικό τοπίο, η Celestyal Cruises, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το νησί της Σαντορίνης και το οινοποιείο της SantoWines για μία συναρπαστική εκδήλωση.

Στο πλαίσιο του φετινού CruiseInn, συμμετέχουν 55 νέοι

SantoWines και Cisco Hellas

Φέτος, η SantoWines σε συνεργασία με την Cisco Hellas, την μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο των Information Techonologies και των δικτύων, μοιράζονται με τους συμμετέχοντες του CruiseInn την τεχνογνωσία τους.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να αναπτύξουν λογισμικό για τη παρακολούθηση και την καταγραφή όλων των παραγόντων που σχετίζονται με την καλλιέργεια και το αμπέλι  καθώς και την διαδικασία παραγωγής κρασιού μέχρι την εμφιάλωση. Επίσης σημαντικό είναι ότι θα υπάρξει η δυνατότητα το πρόγραμμα να εφαρμοστεί πιλοτικά σε επιλεγμένα αμπελοτόπια το νησιού. Αυτό θα έχει θα διασφαλίζει ένα ελεγχόμενο περιβάλλον καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου παραγωγής με πολλαπλά οφέλη στην καλλιέργεια και την παραγωγή κρασιού.

Η πρόταση θα παρουσιαστεί σε  ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, αύριο, Παρασκευή 6 Ιουλίου, 11:00 – 15:00, στο οινοποιείο της SantoWines στον Πύργο  Σαντορίνης.

Εκεί, διοργανωτές και συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να αναπτύξουν περαιτέρω την ιδέα τους πριν την εφαρμογή της σε επιλεγμένα αμπελοτόπια του νησιού από το Οκτώβριο 2018.

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντως Santo βρίσκεται στον Πύργο Σαντορίνης, και μεταξύ άλλων, προσφέρει υπηρεσίες Οινοτουρισμού

*

-Η Celestyal Cruises, σύμμαχος των δράσεων που ενισχύουν την εκπαίδευση και την κατάρτιση των νέων, φιλοξενεί και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τον επιχειρηματικό διαγωνισμό CruiseInn, σε ένα από τα κρουαζιερόπλοια της, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Μυκόνου και του Blue growth.

– Στη φετινή εκπαιδευτική κρουαζιέρα επιχειρηματικότητας συμμετέχουν 55 νέοι, που δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο των επιχειρήσεων ή που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στο ελληνικό επιχειρηματικό τοπίο. Εστιάζοντας στους κλάδους του τουρισμού, της γαστρονομίας, της ναυτιλίας και της τεχνολογίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τόσο εν πλω όσο και στους μαγευτικούς προορισμούς της κρουαζιέρας.

-Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντως Santo, ξεκινά την ιστορία της από το 1947, και σήμερα αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους Συνεταιρισμούς της Ελλάδας με 1100 μέλη. Στο επισκέψιμο οινοποιείο της SantoWines στον Πύργο Σαντορίνης με τις πιο σύγχρονες υποδομές, προσφέρονται υπηρεσίες Οινοτουρισμού, μια οινική και γαστρονομική εμπειρία που απολαμβάνουν περισσότεροι από 500.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο ετησίως.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα