Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηAqua Blue: Το πρώτο δρομολόγιο αναχώρησε από Θεσσαλονίκη!

Aqua Blue: Το πρώτο δρομολόγιο αναχώρησε από Θεσσαλονίκη!

Στις 17.10 το πολυαναμενόμενο πλοίο Aqua Blue της Seajets, έλυσε σχοινιά, σήκωσε μπουκαπόρτες και αναχώρησε για Σκιάθο, Κυκλάδες, Κρήτη!

ΚΕΙΜΕΝΟ + ΦΩΤ.: ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Με 130 επιβάτες, 40 αυτοκίνητα, 15 δίκυκλα και 40 φορτηγά, αναχώρησε το πρώτο δρομολόγιο του συμβατικού πλοίου Aqua Blue της Seajets, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Για Μύκονο πολλοί επιβάτες ταξιδεύουν απόψε με το Aqua Blue

«Αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που ξεκινάει αυτό το δρομολόγιο, που επί πολλά έτη, υπήρχε η ακτοπλοϊκή απομόνωση από τη Θεσσαλονίκη γι’ αυτή τη γραμμή» ανέφερε στο debbiestravel.gr ο καπετάνιος του Aqua Blue Γεράσιμος Γιακουμίδης.

Από την πλευρά του ο κεντρικός ναυτιλιακός πράκτορας της Seajets στη Θεσσαλονίκη, Χάρης Καραχαρίστης, τόνισε «η αγωνία μας είναι να μπορέσει να κρατηθεί το δρομολόγιο» προσθέτοντας ότι για πρώτο δρομολόγιο είναι ικανοποιημένος με την πληρότητα, η οποία όσο περνούν οι μέρες αυξάνεται.

Αγωνία του κεντρικού ναυτιλιακού πράκτορα της Seajets στη Θεσσλαονίκη, Χάρη Καραχαρίση, είναι να μπορέσει να κρατηθεί το δρομολόγιο!

Για Σκιάθο, Κυκλάδες, Κρήτη

Το Aqua Blue της Seajets, μπορεί να έχει τα χρονάκια του (45 ετών), ωστόσο, είναι ανακαινισμένο, αξιόπιστο, με καλόγουστους εσωτερικούς χώρους, κατάστρωμα,

Θέση στο κατάστρωτα

όμορφες καμπίνες,

2κλινη εξωτερική άνετη καμπίνα, με τηλεόραση, ψυγειάκι, μπάνιο, amenities

καφέ μπαρ,

Το καφέ μπαρ του Aqua Blue

καθίσματα αεροπορικού τύπου,

Θέσεις αεροπορικού τύπου

self service εστιατόριο, και σαλόνι Διακεκριμένης Θέσης.

Το σαλόνι Διακεκριμένης Θέσης

Πρώτο λιμάνι που «πιάνει» είναι η Σκιάθος (άφιξη στις 22.45) και συνεχίζει για Κυκλάδες και συγκεκριμένα για Άνδρο (άφιξη στις 04.30 π.μ.), Σύρο (άφιξη στις 06.25 π.μ. της επόμενης μέρας), Τήνο (07.20 π.μ.), Μύκονο (08.10 π.μ.), Πάρο (09.55 π.μ.), Νάξο (11.15 π.μ.), Σαντορίνη (14.10) με τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης στις 18.10 (σύνολο ταξιδιού 25 ώρες).

Δρομολόγια με το Aqua Blue από Θεσσαλονίκη προς τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00

*

– Το πλοίο Aqua Blue της Seajets έχει χωρητικότητα 1.300 επιβατών και 400 οχημάτων και εκτελεί δρομολόγια, από Θεσσαλονίκη προς τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00.

-Επίσης, από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, θα εκτελεί δρομολόγια από Θεσσαλονίκη για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο. Από Θεσσαλονίκη θα αναχωρεί στις 8 το πρωί και άφιξη στη Σκιάθο στις 13.45, στη Σκόπελο στις 14.30 και στην Αλόννησο στις 15.30. Αντίστοιχα, η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη θα είναι την ίδια μέρα στις 23.00.

Στις 17 το απόγευμα και κάτι, σηκώθηκε η μπουκαπόρτα του Aque Blue

-Σ’ ότι αφορά τις τιμές, δείτε εδώ.

– -Κεντρικός ναυτιλιακός πράκτορας για το Aque Blue της Sea Jets είναι ο Χάρης Καραχαρίσης και το Thesferry (τηλέφωνο κρατήσεων 2310 524544, 522716, τηλέφωνο εκδοτηρίου/λιμάνι τηλ. 2310 513005, 522736).

Βγάζουμε εισιτήριο και…σαλπάρουμε για τα νησιά!!!

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα