Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠροτεινόμεναAEGEAN: Ξεκινάει ο νέος κύκλος του προγράμματος υποτροφιών πιλότων

AEGEAN: Ξεκινάει ο νέος κύκλος του προγράμματος υποτροφιών πιλότων

Την έναρξη νέου κύκλου του Προγράμματος Υποτροφιών Πιλότων ανακοινώνει η AEGEAN, δίνοντας τη δυνατότητα σε 120 υποψήφιους πιλότους να αποκτήσουν επαγγελματικό πτυχίο Πολιτικής Αεροπορίας.

ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Η AEGEAN ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου του Προγράμματος Υποτροφιών Πιλότων, που πραγματοποιεί ήδη από το 2018, και προσκαλεί νέες και νέους, που επιθυμούν μια σταδιοδρομία στον αεροπορικό κλάδο να δηλώσουν συμμετοχή. 

Ο νέος κύκλος σε Ελλάδα και Κύπρο, δίνει τη δυνατότητα στους επόμενους 40 από τους συνολικά 120 υποψήφιους πιλότους του Προγράμματος που επεκτάθηκε πέρυσι, να  αποκτήσουν Επαγγελματικό Πτυχίο Πολιτικής Αεροπορίας (Integrated Commercial Pilot License with MCC), σε συνεργασία με τις σχολές Global Aviation και Egnatia Aviation, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της αξίας των διδάκτρων που απαιτούνται για τη φοίτησή τους, ενώ εξασφαλίζει παράλληλα, την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση στα πιλοτήρια της AEGEAN και της OLYMPIC Air.

Οι σπουδές

Οι σπουδές είναι πλήρους φοίτησης, με διάρκεια από 17 έως 19 μήνες, και περιλαμβάνουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε αεροσκάφη και εξομοιωτές πτήσεων. Η υποβολή αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και τις 15 Ιανουαρίου 2024.

Το  Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων

Το  Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων της AEGEAN, υλοποιείται στο πλαίσιο δράσεων της εταιρείας για την ενίσχυση της νέας γενιάς και των επαγγελμάτων του κλάδου και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της αερομεταφοράς στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε το 2018, προσφέροντας τη δυνατότητα σε 100 υποψηφίους να αποκτήσουν επαγγελματικό πτυχίο πολιτικής αεροπορίας και την περυσινή χρονιά, επεκτάθηκε για τρία ακόμη έτη, προσφέροντας τη δυνατότητα σε 120 επιπλέον νέες και νέους, να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους ως μελλοντικοί κυβερνήτες αεροσκαφών στις εταιρείες του ομίλου.

Η συνολική αξία του Προγράμματος ξεπερνά τα 7 εκατ. Ευρώ, καθώς το συνολικό κόστος σπουδών για κάθε μελλοντικό πιλότο, συμπεριλαμβανόμενης της εκπαίδευσης στον τύπο αεροσκάφους, ξεπερνά τις 90.000 ευρώ

Σήμερα, 90 από τους πρώτους υποτρόφους του Προγράμματος, έχουν ήδη ξεκινήσει τη σταδιοδρομία τους στον κλάδο και βρίσκονται στα πιλοτήρια της AEGEAN και της OLYMPIC Air, ενώ αντίστοιχο πρόγραμμα υλοποιείται από την AEGEAN και για την εκπαίδευση Μηχανικών Αεροσκαφών. 

*

Η υποβολή των αιτήσεων για το νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων της AEGEAN έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και τις 15 Ιανουαρίου 2024.

-Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους όρους, τις προϋποθέσεις, καθώς και την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν εδώ την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του Προγράμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα