Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΠρωτιά για την Ελλάδα με το καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη!

Πρωτιά για την Ελλάδα με το καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη!

Πρωτιά για την Ελλάδα με την ταινία «Greece-A 365-Day Destination», σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα!

Οι εικόνες, ο ήχος και τα χρώματα της Ελλάδας στις τέσσερις εποχές του χρόνου, ήταν το θέμα  του νέου βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, ως ιδανικού παγκόσμιου προορισμού διακοπών 365 ημέρες τον χρόνο.

Και το κέρδισε η Ελλάδα, το πρώτο βραβείο για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece-A 365-Day Destination», που ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017.

Το βίντεο του ΕΟΤ επελέγη ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό.

Η ανακοίνωση έγινε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσενγκντού της Κίνας.

«GreeceA 365-Day Destination»

Η επιλογή της ταινίας του ΕΟΤ για την Ελλάδα έγινε από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους προέδρους των έξι Περιφερειακών Επιτροπών του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

Εκπροσωπώντας την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά , το βραβείο παρέλαβαν  ο κ. Μ. Αγγελόπουλος, ΣΠΑ, Διπλωματικός Σύμβουλος της υπουργού και ο κ. Σ. Παρθένης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού στο υπουργείο Τουρισμού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού καθιέρωσε το διαγωνισμό βράβευσης των καλύτερων βίντεο τουριστικής προβολής χωρών, σε αναγνώριση της μεγάλης σημασίας των πολυμέσων  στο μάρκετινγκ των τουριστικών προορισμών. Αναδεικνύονται οι νικήτριες  χώρες για κάθε μία από τις έξι Περιφέρειες του Π.Ο.Τ. (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία).

Δείτε εδώ το βραβευμένο βίντεο της Ελλάδας :

https://www.youtube.com/watch?v=C1WD79vnUR4&app=desktop

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα