Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΚεντρική ΜακεδονίαThermaikos Open Water 2017 στους Νέους Επιβάτες

Thermaikos Open Water 2017 στους Νέους Επιβάτες

Thermaikos Open Water 2017 είναι ο τίτλος του Κολυμβητικού Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας, που πραγματοποιείται σήμερα, στην παραλία Νέων Επιβατών.

Περισσότερες από 130 είναι οι συμμετοχές των κολυμβητών που θα διαγωνιστούν σήμερα, στις 10 το πρωί, στον Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας, στην παραλία Νέων Επιβατών, του δήμου Θερμαϊκού.

Είναι η έκτη χρονιά που διοργανώνεται ο Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας στο δήμο Θερμαϊκού και όπως αναφέρουν υπεύθυνοι της διοργάνωσης στο debbiestravel.gr, οι μικρότεροι ηλικιακά συμμετέχοντες είναι παιδιά γεννημένα το 2008 στον αγώνα Junior Thermaikos Open Water 2017, ενώ στον αγώνα Thermaikos Open Water 2017 οι μικρότεροι συμμετέχοντες είναι γεννημένοι το 2004.

Ο μεγαλύτερος ηλικιακά κολυμβητής, μέχρι στιγμής, είναι 45 ετών, ενώ πέρυσι είχε λάβει μέρος στον αγώνα και ένας 60χρονος.

Στον αγώνα θα δώσουν δυναμικό «παρών» όλα σχεδόν τα σωματεία της Θεσσαλονίκης (ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΟΚ, ΕΑΤΕΚ, Α.Σ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ, Ο.Φ.Θ.) και σωματεία της Περιφέρειας (όπως ΝΗΡΕΑΣ Βέροιας, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νάουσας, ΔΕΛΦIΝΙΑ Πτολεμαΐδας, ΟΘΑΚ Καβάλας, ΝΟ Μακεδονίας), ενώ υπάρχουν και δεκάδες ατομικές συμμετοχές κάθε ηλικίας.

Ο αγώνας

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες:

Junior Thermaikos Open Water 2017 – 650 μέτρα αγόρια-κορίτσια Προαγωνιστικά (2005-2006) και  (2007-2008)

Thermaikos Open Water 2017 – 2500 μέτρα αγόρια-κορίτσια 2004 και μεγαλύτεροι (κατηγορία open), 5000 μέτρα αγόρια-κορίτσια 2004 και μεγαλύτεροι (κατηγορία open).

Διαδρομή αγώνων

Το σημείο εκκίνησης των αγώνων είναι η παραλία των Νέων Επιβατών, παραπλεύρως της σκάλας. Η θαλάσσια διαδρομή θα έχει κατεύθυνση την Αγ. Τριάδα, με εκκίνηση και τερματισμό το ίδιο σημείο (κυκλική διαδρομή).

Οι κολυμβητές θα σημειώνονται με ανεξίτηλο μαρκαδόρο με το νούμερό τους από τη γραμματεία των αγώνων και θα λαμβάνουν θέση στο σημείο εκκίνησης.

Η διαδρομή θα είναι οριοθετημένη από μεγάλες εμφανείς σημαδούρες και φουσκωτά σκάφη με παρουσία ναυαγοσωστών και ιατρού.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την άδεια της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, καθώς και με την άδεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης και με την εποπτεία λιμενικού σκάφους.

*

-Η εκκίνηση των αγωνισμάτων θα γίνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων στις 9:00 το πρωί για την τεχνική σύσκεψη.

-Συμμετοχές θα ισχύουν έως και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

-Οι απονομές και οι βραβεύσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 13.15 το μεσημέρι.

-Ο αγώνας Thermaikos Open Water 2017 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

-Ο Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας, με τον τίτλο «Thermaikos Open Water 2017 διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του δήμου Θερμαϊκού και του Κολυμβητικού Αθλητικού Ομίλου Θερμαϊκού Κ.Α.Ο.Θ.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα