Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΠιστοποίηση ελληνικών αυθεντικών προϊόντων

Πιστοποίηση ελληνικών αυθεντικών προϊόντων

Στην προώθηση και ενδυνάμωση των τοπικών προϊόντων μπαίνει δυναμικά ο παγκόσμιος θεσμός γαστρονομίας Gault & Millau, μέσα από την πιστοποίηση Hellenic Authentic Products (HAP) που αφορά σε μικρά ξενοδοχεία και ξενοδοχεία κατηγορίας boutique, σε όλη την Ελλάδα.

Η πιστοποίηση χρήσης αυθεντικών ελληνικών προϊόντων συμβάλλει στην ενίσχυση του ανταγωνισμού και δίνει ένα σαφές πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις που φέρουν το ειδικό σήμα «HAP», ενώ ταυτόχρονα προωθεί τους τοπικούς παραγωγούς, την ελληνική αγροτική ανάπτυξη και την οικονομία.

Διεθνής δυναμική

Με τη σφραγίδα και την εγγύηση που φέρει το όνομα Gault & Millau, η πιστοποίηση έχει αυτομάτως μια διεθνή δυναμική αφού τα πιστοποιημένα ξενοδοχεία θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν επικοινωνιακά μέσα από το δίκτυο του θεσμού, που αυτή την στιγμή μετρά 23 κράτη – μέλη.

Το «ΗAP» αφορά στα εστιατόρια των μικρών και boutique ξενοδοχείων και εξετάζει την εντοπιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιεί το εκάστοτε εστιατόριο για την παρασκευή των εδεσμάτων που προσφέρει στο πρωινό, στο γεύμα, στο δείπνο ή στο snack bar.

Να σημειωθεί ότι ο παγκόσμιος θεσμός γαστρονομίας Gault & Millau στηρίζει το ελληνικό προϊόν και στέκεται δίπλα στους παραγωγούς προωθώντας τις γεύσεις και το άρωμα κάθε τόπου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα