23 χρόνια AEGEAN: Έκπτωση 50% στα εισιτήρια εσωτερικού/εξωτερικού

0
150
views

Τα 23 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε τις πτήσεις της γιόρτασε πρόσφατα η AEGEAN με δώρα αεροπορικά εισιτήρια. Παράλληλα, έως και σήμερα, 30 Μαΐου, προσφέρει έκπτωση ύψους 50% σε όλα τα εισιτήρια εσωτερικού ή εξωτερικού.

Η AEGEAN συμπλήρωσε 23 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε τις πτήσεις της και για να ευχαριστήσει όλους όσους είναι δίπλα της, προσέφερε 50% έκπτωση σε νέες κρατήσεις και κληρώσεις «στον αέρα» για τους επιβάτες που ταξίδεψαν μαζί της στις 28 Μαΐου.  

Οι επιβάτες που ταξίδεψαν το Σάββατο, 28 Μαΐου, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γλυκές δημιουργίες του pastry chef Στέλιου Παρλιάρου, να δώσουν τις δικές τους ευχές στα πληρώματα και τους ανθρώπους της AEGEAN και να λάβουν μέρος σε εορταστικές κληρώσεις για αεροπορικά εισιτήρια για όλο το δίκτυο.

Σχεδόν 300 τυχεροί επιβάτες, περίπου όσες και οι πτήσεις εκείνης της ημέρας,  κέρδισαν ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής για δυο άτομα για οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου εσωτερικού ή εξωτερικού της AEGEAN που επιθυμούν. Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν εν πτήσει και οι νικητές αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος έχοντας μαζί τους το εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι τους.

Έως απόψε το βράδυ η έκπτωση 50% στα εισιτήρια

Παράλληλα, η AEGEAN εκφράζει την αγάπη της σε όλους όσους την επιλέγουν για τα ταξίδια τους 23 χρόνια τώρα, προσφέροντας έκπτωση ύψους 50% σε όλα τα εισιτήρια εσωτερικού ή εξωτερικού.

Η προσφορά ξεκίνησε το Σάββατο 28 Μαΐου και ολοκληρώνεται απόψε, Δευτέρα 30 Μαΐου, στις 23.59 ώρα Ελλάδας. Αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1 Οκτωβρίου 2022 έως και 31 Μαρτίου 2023.

Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού και εσωτερικού, με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Από την προσφορά εξαιρούνται οι προορισμοί Νάξος και Μήλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here