Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠροτεινόμεναΤα εκπαιδευτικά ταξίδια του Mentor Travel Services (ΦΩΤΟ)

Τα εκπαιδευτικά ταξίδια του Mentor Travel Services (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι (interline) για το 2024 πραγματοποίησε πρόσφατα το ταξιδιωτικό γραφείο Mentor Travel Services. Προορισμός η Βουλγαρία με ξεναγήσεις σε Σόφια, Φιλιππούπολη, στο μοναστήρι της Ρίλα αλλά και επισκέψεις στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.

Αποστολή: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι για το 2024 διοργάνωσε το τριήμερο Παρασκευή 2 – Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, το ταξιδιωτικό γραφείο Mentor Travel Services, η έδρα του οποίου βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 72).

Συμμετείχαν ταξιδιωτικοί πράκτορες από όλη την Ελλάδα, από την Ορεστιάδα μέχρι το Βόλο και από την Κομοτηνή μέχρι τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, τις Σέρρες, τη Βέροια, την Κατερίνη, τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και βεβαίως από τη Θεσσαλονίκη.

«Στόχος των εκπαιδευτικών ταξιδιών που διοργανώνουμε είναι για να έχετε μια καλύτερη εικόνα και ουσιαστικά να μεταφέρετε καλύτερα την πληροφορία στον ταξιδιώτη που μας εμπιστεύεται» ανέφερε στους συμμετέχοντες ο συνιδιοκτήτης του Mentor Travel Services Βελισσάριος Χωρινός.

Όπως ο ίδιος επισήμανε, το εκπαιδευτικό ταξίδι ξεκινάει από το σημείο αναχώρησης, από τα γραφεία του ταξιδιωτικού γραφείου, με τον πρωινό μπουφέ (πιτάκια, χυμοί, αναψυκτικά, νερά, γλυκάκια) που εισήγαγαν από τις εκδρομές της 28ης Οκτωβρίου και τον έχουν καθιερώσει σε κάθε περίοδο ταξιδιού.

Μέχρι τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζονται. «Θεωρούμε ότι καλύπτουμε όλη την γκάμα ταξιδιωτών για την πόλη της Σόφιας, από ένα οικονομικό 4 αστέρων κεντρικό μέχρι 5 αστέρων στο κέντρο της πόλης» επισήμανε ο κ. Χωρινός στους τουριστικούς πράκτορες που συμμετείχαν στο Interline. (σ.σ. τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζονται και λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτηση).

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο εν λόγω εκπαιδευτικό ταξίδι καλύφθηκαν τα 2/3 των προγραμμάτων που πραγματοποιούνται στη Βουλγαρία. Υπολείπεται το τμήμα της Ανατολικής Ρωμυλίας με τα παράλια της Βουλγαρίας, όπου και θα το επισκεφτούν σε δεύτερο χρόνο.

Σταθερότητα στις υπηρεσίες

Η Σόφια αποτελεί έναν κομβικό προορισμό, καθώς εκτός από τις εκδρομές στον προορισμό, και στο πρόγραμμα του Βουκουρεστίου, πραγματοποιείται είτε μια στάση στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, είτε μια διανυκτέρευση.

«Η σταθερότητα που προσπαθούμε να δίνουμε μέσα από τις υπηρεσίες μας, δημιουργούν μια σχέση εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε να μιλάμε με τη δουλειά μας!» τόνισε ο Βελισσάριος Χωρινός ευχαριστώντας όλους, από τους αρχηγούς, τον οδηγό του λεωφορείου που ταξίδεψε με ασφάλεια τους επιβαίνοντες μέχρι τους συμμετέχοντες.

Την αποστολή συνόδευαν, εκτός από τον κ. Χωρινό, ο Σάββας Βαρικιάν επίσης συνιδιοκτήτης του Mentor Travel Specialists, δυο νέα στελέχη του ταξιδιωτικού γραφείου η Δώρα Βαρδαλή και η Μελπομένη Τουρναζούντα και οι αρχηγοί Μιχάλης Μπάκας και Χρήστος Κόλιας.

Επόμενα εκπαιδευτικά ταξίδια που ανακοίνωσε το Mentor Travel Specialists είναι στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στην Κωνσταντινούπολη το οποίο μάλιστα θα είναι αεροπορικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα