Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΠΟΞ: Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο

ΠΟΞ: Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και πρωτόγνωρη εποχή, λόγω κορονοϊού, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων συνεδρίασε σήμερα και συγκροτήθηκε σε Σώμα.

Η αναμέτρηση ήταν δύσκολη, η εκλογική διαδικασία είχε πολλές ανατροπές, οι υποψήφιοι ήταν πολλοί’ 18 στο σύνολο, πρωτοφανές νούμερο στην ιστορία των εκλογών για νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ).

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ, όπως προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της  15ης  Οκτωβρίου 2020, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, συνεδρίασε σήμερα (Τρίτη 20 Οκτωβρίου) και συγκροτήθηκε σε Σώμα, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Τάσιος Γρηγόριος (Χαλκιδική)

Α΄Αντιπρόεδρος:  Γιαννούλης Εμμανουήλ (Χανιά)

Β΄Αντιπρόεδρος:   Βασιλικός Ευγένιος (Αθήνα)

Γ΄Αντιπρόεδρος:   Σβύνου Κωνσταντίνα (Κως)

Γενικός Γραμματέας:  Τσακαλάκης Μανώλης (Ρέθυμνο)

Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Χατζής Ιωάννης (Ρόδος)

Ταμίας:  Τιμοθεάτος Γεράσιμος  (Κεφαλλονιά – Ιθάκη)

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Καλλίας Άγγελος  (Δράμα)

Έφορος Διεθνών Σχέσεων:  Μαϊστράλη Αντιγόνη (Χίος)

Μέλη: Κατσαράς Ευάγγελος (Νάξος), Μανδρίνος Ανδρέας (Θεσσαλονίκη), Τσιτλακίδης Ηρακλής (Πιερία)

Συνέπεια και αποφασιστικότητα

Αμέσως μετά τη συγκρότηση του Σώματος και του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΞ, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε τα εξής: «Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου και η δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην Προεδρία της ΠΟΞ, με αναβαπτισμένη την εντολή από τη Γενική Συνέλευση και το νέο Δ.Σ , σημαίνουν ένα πράγμα για μένα. Το καθήκον να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, εκπροσωπώντας με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον κλάδο, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ελληνικό τουρισμό» προσθέτοντας

«Οι ξενοδόχοι έχουμε μπροστά μας το δύσκολο στοίχημα της επιβίωσης της γρήγορης ανάκαμψης. Προσδοκούμε πως η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί στις προτάσεις μας για τη στήριξη του ελληνικού ξενοδοχείου που το αξίζει και το δικαιούται γιατί πάντα έβαζε πλάτη στις δύσκολες στιγμές για τη χώρα. Το μήνυμά μας σε κάθε περίπτωση είναι σαφές και καθαρό. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ξενοδοχείου. Δεν το χρωστάμε μόνον στους εαυτούς μας. Το οφείλουμε στην οικονομία, στην κοινωνία, στην πατρίδα. Ελληνικός τουρισμός δεν υπάρχει χωρίς ελληνικά ξενοδοχεία και ελληνική οικονομία δεν υπάρχει χωρίς ελληνικό τουρισμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα