Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠροτεινόμεναΕγχειρίδιο ταξιδιωτικού συνοδού από τον Θόδωρο Κριθαρίδη

Εγχειρίδιο ταξιδιωτικού συνοδού από τον Θόδωρο Κριθαρίδη

«Εγχειρίδιο ταξιδιωτικού συνοδού» ονομάζεται η 1η έκδοση του ταξιδιωτικού πράκτορα Θόδωρου Κριθαρίδη, με μια εμπειρία άνω των 35 ετών.

ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εγχειρίδιο για ταξιδιωτικούς συνοδούς εξέδωσε ο τουριστικός πράκτορας Θόδωρος Κριθαρίδης, ο οποίος ύστερα από 35 χρόνια ενεργού δράσης  ως ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου «Alexander travel» στη Θεσσαλονίκη, άλλαξε πλέον πορεία, και τι κάνει; συγκεντρώνει οδηγίες και ‘μυστικά’ για τους ταξιδιωτικούς συνοδούς.

Βάσει της πολύπειρης εμπειρίας του, προτείνει ένα εγχειρίδιο το οποίο απευθύνεται σε τουριστικά γραφεία, σε σπουδαστές αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν – και αγαπούν- να ασκήσουν το επάγγελμα του τουριστικού συνοδού (tour leader).

«Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν τουριστικό οδηγό  που δίνει τα βήματα για να εργαστεί κανείς στον συναρπαστικό χώρο του τουρισμού» δηλώνει στο Debbiestravel.gr ο Θόδωρος Κριθαρίδης εξηγώντας πως το εν λόγω εγχειρίδιο είναι χρήσιμο και απευθύνεται σε  γραφεία ταξιδιών, tour operators -είτε σε μόνιμη βάση, είτε με σύμβαση έργου-, κλπ. Επίσης, το «Εγχειρίδιο ταξιδιωτικού συνοδού» απευθύνεται και σε τουριστικά γραφεία που ασχολούνται με τον εισερχόμενο τουρισμό.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Θόδωρος Κριθαρίδης, εκτός από τουριστικός πράκτορας, διατελεί και καθηγητής στα τουριστικά επαγγέλματα σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)  και Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ).

«Το εγχειρίδιο έρχεται να καλύψει  μια ειδικότητα που η επαγγελματική της κατοχύρωση ήταν ανύπαρκτη επί χρόνια, αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντική, διότι σ’ αυτήν στηρίζεται η επιτυχία της κάθε εκδρομής» επισημαίνει στο Debbiestravel.gr ο Θόδωρος Κριθαρίδης.

*

Σ’ ότι αφορά την απόκτηση της 1ης έκδοσης «Εγχειρίδιο ταξιδιωτικού συνοδού» μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Κριθαρίδη στο τηλ. 6973 794877 ή μέσω e-mail: rulisgreece@gmail.com.

-Σημειώνεται ότι το ταξιδιωτικό γραφείο «Alexander travel» του κ. Κριθαρίδη που λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, έκλεισε το 2015, λόγω συνταξιοδότησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα