Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάAEGEAN – Βράβευση στα World Travel Awards

AEGEAN – Βράβευση στα World Travel Awards

Ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για το 2017 αναδείχθηκε η Aegean, στα World Travel Awards.

Στη λαμπερή τελετή απονομής των «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» –όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα World Travel Awards – που φέτος πραγματοποιήθηκαν στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας στην Αγία Πετρούπολη και συγκέντρωσαν τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η AEGEAN κατέκτησε το πρώτο βραβείο ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για το 2017.

Συγκεκριμένα, η AEGEAN αναδείχθηκε για τρίτη φορά «Europe’s Leading Regional Airline» μέσα από ψηφοφορία του κοινού που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 24ων ετήσιων World Travel Awards™, επιβεβαιώνοντας την υψηλή θέση που λαμβάνει σταθερά στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού κοινού παγκοσμίως.

Από αριστερά, Graham Cooke, President & Founder, World Travel Awards, Roland Jaggi, Director Revenue Management, Pricing, Sales and Distribution της AEGEAN και Στέλλα Δημαράκη, Υπεύθυνη Επενδυτικών Σχέσεων της AEGEAN

 Περήφανοι

Το βραβείο παρέλαβε o κ. Roland Jaggi, Director Revenue Management, Pricing, Sales and Distribution της AEGEAN, ο οποίος δήλωσε:

«Όλοι μας στην AEGEAN είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μία ελληνική εταιρεία κατάφερε να αναγνωριστεί ως η καλύτερη ανάμεσα σε τόσες εξαιρετικές πολυεθνικές αεροπορικές εταιρείες, από τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς ευρωπαϊκούς και άλλους προορισμούς. Αυτή η επαναλαμβανόμενη διάκριση για την AEGEAN αποτελεί διαφήμιση για τις ελληνικές υπηρεσίες φιλοξενίας και τον ελληνικό τουρισμό».

Ο κ. Jaggi συμπληρώνοντας επισήμανε ότι «θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες μας, οι οποίοι είναι άλλωστε οι καλύτεροι πρεσβευτές των αξιών μας, όπως αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά από τη χρυσή διάκριση της AEGEAN στα World Travel Awards».

*

-Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η AEGEAΝ στους επιβάτες αναγνωρίστηκε σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, εξασφαλίζοντάς της άλλη μια νέα διάκριση που αποδεικνύει την κυρίαρχη θέση της εταιρείας στην Ευρώπη.

-Τα βραβεία World Travel θεσμοθετήθηκαν το 1993 με σκοπό την αναγνώριση και την επιβράβευση της διάκρισης σε όλους τους βασικούς τομείς των ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και επιχειρήσεων φιλοξενίας. Σήμερα, τα World Travel Awards θεωρούνται παγκοσμίως ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν στον τομέα των αριστείων!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα