Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΑττικήΣτην έκθεση τουρισμού MITE

Στην έκθεση τουρισμού MITE

Μια μεγάλη έκθεση τουρισμού αναμένεται να δώσει ραντεβού με τον τουριστικό κόσμο, τον Οκτώβριο στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η τουριστική έκθεση MITΕ (Mediterranean International Tourism Exhibition) θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας, στην Αθήνα, από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της τουριστικής έκθεσης ΜΙΤΕ, στόχος είναι να γίνει η μεγαλύτερη έκθεση της Νοτιανατολικής Μεσογείου προβάλλοντας την τουριστική βιομηχανία.

Η ΜΙΤΕ, ως βασικό στόχο έχει την εξωστρέφεια, γι’ αυτό το λόγο θα συμμετέχουν και ξένοι προορισμοί καθώς και σημαντικοί buyers. Τουλάχιστον 250 υποψήφιοι αγοραστές, από 50 χώρες, θα δώσουν το «παρών» στη φετινή ΜΙΤΕ.

Εμπορικοί επισκέπτες και συνέδρια

Στη ΜΙΤΕ, μεταξύ άλλων, στόχος είναι να την επισκεφθούν περισσότεροι από 30.000 εμπορικοί επισκέπτες και κοινό.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν όλες οι ενότητες του τουριστικού προϊόντος: περιοχές – προορισμοί από Ελλάδα και εξωτερικό, διαμονή, μεταφορές, τεχνολογία, τουριστικά γραφεία, θεματικές διαδρομές, εναλλακτικός τουρισμός, νησιωτική Ευρωπαϊκή Πολιτική, γαστρονομικές διαδρομές, τουριστικός πολιτισμός, ιατρικός τουρισμός, χειμερινός τουρισμός, κρουαζιέρα κ.ά.

Επίσης, θα γίνουν συνέδρια με θέματα, βιώσιμος τουρισμός και ανάπτυξη, ιατρικός τουρισμός μοχλός ανάπτυξης, προκλήσεις – νησιωτικότητα και κρουαζιέρα, σημαντικός ρόλος των τουριστικών γραφείων στην ανάπτυξη της ποιότητας στον τουρισμό, θεματικές διαδρομές, 365 μέρες τουρισμός, βασικός ρόλος των τουριστικών καταλυμάτων στον τουρισμό, Μ.Μ.Ε. και τουρισμός κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα