Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΈρχεται ο 15ος Χάρτης των Γεύσεων!

Έρχεται ο 15ος Χάρτης των Γεύσεων!

Οινοποιοί απ’ όλη την Ελλάδα, από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, όλοι, στον 15ο Χάρτη των Γεύσεων!

2 και 3 Δεκεμβρίου, όλοι ραντεβού στον 15ο Χάρτη των Γεύσεων!

Επί δυο ημέρες, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ο κόσμος του οίνου, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη επιτυχημένη οινική εκδήλωση, που πραγματοποιείται για 15η χρονιά φέτος, ο Χάρτης των Γεύσεων!

Μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά, συγκεντρώνοντας όλο τον κόσμο του κρασιού της Ελλάδας, αλλά πλέον και άλλων χωρών, ο 15ος Χάρτης των Γεύσεων, αποτελεί  ένα οινικό γεγονός γεμάτο ενθουσιασμό, θετική ενέργεια και καινοτομίες.

Και αυτή τη φορά, θα βρίσκεται σε νέο, μεγαλύτερο χώρο, και συγκεκριμένα στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» (Λεωφόρος Στρατού 3, Θεσσαλονίκη).

125 οινοποιοί, 800 κρασιά, 20 εκδηλώσεις

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, για δύο ολόκληρες ημέρες, οινοποιοί από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, θα περιμένουν τους χιλιάδες επισκέπτες, φίλους του κρασιού και επαγγελματίες του χώρου από ολόκληρη την επικράτεια, αλλά πλέον και από το εξωτερικό, για να τους παρουσιάσουν τις γνωστές αγαπημένες επιλογές από τις φημισμένες περιοχές της Ελλάδας και της υφηλίου.

Περισσότεροι από 125 οινοποιοί από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας,  αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων θα δώσουν το ‘παρών’ στον 15ο Χάρτη των Γεύσεων.

Περισσότερα από 800 κρασιά θα διατίθενται προς γευστική δοκιμή και επίσης, περισσότερες από 20 εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του Χάρτη των Γεύσεων, 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Συγχρόνως, τα φρέσκα κρασιά της εσοδείας 2017, οι νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο του γοητευτικού, όσο και πολύπλοκου, οινικού τομέα.

*

-Ο 15ος Χάρτης των Γεύσεων θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

-Στο www.mapofflavours.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τους συμμετέχοντες οινοποιούς / αποσταγματοποιούς / εισαγωγείς οίνων, τις παράλληλες γευστικές δοκιμές, μαγειρικές επιδείξεις, σεμινάρια του Wine School.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα