Οκτώ σεφ βραβευμένοι με αστέρια Michelin θα παρουσιάσουν στο Sani Gourmet τις δημιουργικές τους προτάσεις!
Για 13η χρονιά φέτος, ο καταξιωμένος θεσμός Sani Gourmet δίνει χώρο στα ανερχόμενα και κατεξιωμένα αστέρια της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής να αναδείξουν και να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους, μέσα από τις κουζίνες των εστιατορίων του Water, Fresco, Katsu και Byblos στο Sani Resort στη Χαλκιδική.
Rising Stars Part 3
Για τρίτη σεζόν, υπό τον τίτλο Rising Stars Part 3, από 11 έως τις 15 Μαΐου, οκτώ προσκεκλημένοι σεφ, βραβευμένοι με αστέρια Michelin, θα παρουσιάσουν στο κοινό που θα έρθει να δειπνήσει στα εστιατόρια του Sani Gourmet, τις καινοτόμες προτάσεις τους, εμπνευσμένοι από τις διεθνείς τάσεις της γαστρονομίας.
Έτοιμοι να καταθέσουν το ταλέντο τους είναι ο βραβευμένος Ιταλός Saverio Sbaragli, ο επί δεκαετία συνεργάτης και executive chef του “Hakkasan Group” Αμερικανοκορεάτης Akira Back, ο μινιμαλιστής Ολλανδός Remco Kuijpers, ο Γερμανός Bjorn Swanson, που κατάφερε να βραβευθεί με αστέρι Michelin έξι μόλις μήνες μετά τα εγκαίνια του εστιατορίου του, “Golvet”, το γαστρονομικό “φαινόμενο” Alan Geaam, ο αυτοδίδακτος Λιβανέζος που κατέκτησε πρόσφατα το πρώτο του αστέρι Michelin και διαχειρίζεται πλέον τέσσερα εστιατόρια στο Παρίσι, ο βραβευμένος Αργεντινός με ιταλικές ρίζες Paulo Airaudo, ο καλλιτέχνης της fusion γαλλοϊαπωνικής κουζίνας Ιάπωνας Ryohei Kawasaki και ο Ιταλός Umberto de Martino, που μόλις κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin.
*
-Το Sani Gourmet θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Sani Resort στη Σάνη Χαλκιδικής από τις 11 έως τις 15 Μαΐου.