Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηTravel Massive – Τουρισμός, εμπειρίες, σκέψεις!

Travel Massive – Τουρισμός, εμπειρίες, σκέψεις!

Τι κοινό έχουν ένας ξεναγός, ένας τουριστικός πράκτορας, ένας καθηγητής τουριστικής διαχείρισης, ένας διευθυντής ξενοδοχείου, ένας σεφ ή ένας δημοσιογράφος;

ΝΤ. Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

«Προσωπικά αφηγήματα για τον τουρισμό» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιείται αύριο, Τετάρτη  18 Απριλίου, από το παγκόσμιο δίκτυο με επίκεντρο στον τουρισμό Travel Massive και συγκεκριμένα το Travel Massive Thessaloniki.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,  Ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ – ΗΛΙΟΣ», στην παραλία Περαίας, στο αμφιθέατρο Μέγας Αλέξανδρος, και ώρες 10.00 – 13.00.

Θα ακουστούν καθημερινές ιστορίες, τις οποίες θα αφηγηθούν στελέχη διαφόρων κλάδων του τουρισμού. Οι ομιλητές, θα συμπληρώσουν, ο καθένας με τον προσωπικό του τρόπο, την εικόνα του τουρισμού, τις εμπειρίες που αποκομίζουν, τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους!

*

-Το Travel Massive Thessaloniki δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2015, με διαχειρίστριες τη Μαρία Αθανασοπούλου και Χρύσα Κρασσά.

-Η αυριανή εκδήλωση απευθύνεται τόσο στα μέλη του Travel Massive Thessaloniki καθώς και στους φοιτητές του ΙΕΚ Θεσσαλονίκης.

-Ομιλητές θα είναι η Ξένη Γερνά καθηγήτρια στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) Μακεδονίας, η Έφη Καλαμπουκίδου διπλωματούχος ξεναγός, ο Στέφανος Χατζημανώλης τουριστικός πράκτορας, η Χαρά Παπαδοπούλου καθηγήτρια Τουριστικής Εκπαίδευσης, η Λαμπρινή Κελεσίδου διευθύντρια ξενοδοχειακής μονάδας στην Κατερίνη, ο Χρήστος Ζαγογιάννης διευθυντής αλυσίδας ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ο Λούης Χρυσοστόμου σεφ και ιδιοκτήτης catering στο Λονδίνο, η Μαρία Χατζηπαράσχη στέλεχος ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη, η Μαρία Αθανασοπούλου σύμβουλος τουρισμού, η Ντέπυ Χιωτοπούλου δημοσιογράφος με ειδίκευση στο τουριστικό και ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα