Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Porto Carras Grand Resort μετατρέπει την μαγευτική Σιθωνία στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό!
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Porto Carras Greek Gastronomy, επί τέσσερις συνεχόμενες βραδιές, οι πελάτες του resort καθώς και εξωτερικοί επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δημιουργίες της ελληνικής κουζίνας, από καταξιωμένους σεφ.
Οι γαστρονομικές βραδιές θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο «Crystals» του ξενοδοχείου Meliton Porto Carras Grand Resort.
Οι σεφ
Από τις 26 έως τις 29 Ιουλίου, τέσσερις σεφ, θα παρουσιάσουν ελληνικές γεύσεις με βάση τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής αλλά και του Κτήματος Πόρτο Καρράς.
Η αυλαία ανοίγει την Πέμπτη 26 Ιουλίου με τις εξαιρετικές γευστικές δημιουργίες του σεφ Δημήτρη Τασιούλα (σ.σ. ο οποίος είναι και ambassador chef 2018 της κουζίνας της Θεσσαλονίκη και του Thessaloniki Food Festival).
Τη σκυτάλη θα πάρει την Παρασκευή 27/7 ο πάντα ευφάνταστος και μοναδικός σεφ Ανδρέας Κλαυδιανός.
Το Σάββατο 28/7, ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα θα μαγειρέψει αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές.
Την τελευταία μέρα του γαστρονομικού φεστιβάλ, Κυριακή 29/7, η αγαπημένη Κωνσταντινοπολίτισσα σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου θα ταξιδέψει το κοινό με τις καταπληκτικές δημιουργίες της.
*
-Με πρώτη ύλη τα προϊόντα που παράγει το Κτήμα Πόρτο Καρράς αλλά και με τη συνοδεία των εκλεκτών κρασιών του, οι τέσσερεις βραδιές γαστρονομίας στη Χαλκιδική υπόσχονται απόλυτο άρωμα και γεύση από ελληνικό καλοκαίρι!
-Με σταθερό πάντα στόχο να εμπλουτισθεί το τουριστικό τρίπτυχο «φύση, θάλασσα και ήλιος», το Porto Carras Greek Gastronomy Festival αναδεικνύει σε πρωταγωνιστή του καλοκαιριού την ελληνική κουζίνα με εύγευστες δημιουργίες γαστριμαργικής τέχνης.
-Το Porto Carras Greek Gastronomy Festival θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, 26 – 29 Ιουλίου. Το Πόρτο Καρράς απέχει 122 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.