Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΘράκηΔιεθνές workshop για γαστρονομικό τουρισμό

Διεθνές workshop για γαστρονομικό τουρισμό

Πώς μπορεί να συνδεθεί η γαστρονομία με τον τουρισμό; Τα τοπικά προϊόντα με τις γαστρονομικές περιηγήσεις ανά τον κόσμο;

Οι απαντήσεις θα δοθούν κατά τη διάρκεια του διεθνούς workshop με τίτλο «Food Tourism: A Piece Of Cake?» που διοργανώνουν οι εταιρίες Respond On Demand, Top tourism και το ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki, υπό την αιγίδα της World Food Travel Association.

Το workshop  θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa, στην Αλεξανδρούπολη, στη Θράκη.

Γαστρονομία και τουρισμός

Το workshop διοργανώνεται υπό την αιγίδα της World Food Travel Association (WFTA), στόχος της οποίας είναι η δημιουργία του κατάλληλου επιχειρηματικού  κλίματος για τη σύνδεση της γαστρονομίας με τον τουρισμό.

Οι ευκαιρίες που προσφέρει σε εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πεδίο καθώς και στο επίπεδο δικτύωσης, παρέχουν στους επαγγελματίες του τουρισμού και στους προορισμούς τη δυνατότητα να ενισχύσουν το branding του τόπου.

Το γεγονός αυτό  οδηγεί σε αύξηση αφίξεων επισκεπτών, ενίσχυση του branding καθώς και υποστήριξη των εξαγωγών των τοπικών προϊόντων του κλάδου των τροφίμων και ποτών.

Κεντρικός ομιλητής του διεθνούς αυτού workshop θα είναι ο ιδρυτής της World Food Travel Association Erik Wolf.

*

– Το workshop  θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa, στην Αλεξανδρούπολη, στη Θράκη.

-Για υποβολή υποψηφιοτήτων ομιλητών και ευκαιρίες χορηγιών μπορείτε να επικοινωνείτε στο director@respondondemand.com.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα