Ποιοτικές υπηρεσίες στον τουρισμό και τη φιλοξενία και διευρυμένες ημερίδες είναι στις προτεραιότητες του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης, όπου πρόεδρος παραμένει ο Βασίλης Λιάπτσης.
ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)
Σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και αντιπροσώπων για την Πανελλήνια ομοσπονδία πραγματοποίησε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης.
Έπειτα από τα αποτελέσματα της Εκλογικής Διαδικασίας, τα νεοεκλεγέντα μέλη συνεδρίασαν και συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ ως εξής:
Πρόεδρος – Βασίλειος Λιάπτσης
Αντιπρόεδρος – Κωνσταντίνος Σκεπετάρης
Γεν. Γραμματέας – Γεωργία Μπακρατσά -Κουγιώνη
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας– Δέσποινα Καρυοφύλλη
Ταμίας – Γεώργιος Κοκοτάρης
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων– Παναγιώτα Δαμιανού
Μέλος -Γεώργιος Παπαμιχαήλ
Αναπλ. Μέλος – Θεόδωρος Καραγκούνης
Αναπλ. Μέλος – Νικόλαος Μανταμόπουλος
Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων ως αντιπρόσωποι εκλέγησαν οι,
Βασίλειος Λιάπτσης
Νικόλαος Μανταμόπουλος
Γεώργιος Παπαμιχαήλ.
Οι προτεραιότητες του νέου ΔΣ
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανέλαβε άμεσα τα καθήκοντά του με σκοπό των προγραμματισμό των δράσεων και τη διαμόρφωση των στόχων για την επόμενη περίοδο.
Στις προτεραιότητες του Δ.Σ. είναι η υλοποίηση διευρυμένων ημερίδων με τη συμμετοχή φορέων και συνεργατών που θα προσφέρουν σημαντική ενημέρωση στα μέλη του συλλόγου και θα συμβάλουν στη διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.
Το γεγονός ότι αυτές οι ημερίδες θα γίνουν πριν και μετά την τουριστική περίοδο δείχνει την προληπτική και αναλυτική προσέγγιση του Δ.Σ. για να προετοιμαστεί σωστά η τουριστική βιομηχανία και να αποτραπούν τυχόν προβλήματα.
Η συνάντηση φορέων και συνεργατών, επίσης, ενισχύει τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ των μελών του συλλόγου, ενώ παράλληλα δημιουργεί ευκαιρίες για τη συζήτηση και επίλυση κρίσιμων θεμάτων στον τομέα του τουρισμού.
Το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τα μέλη για την στήριξη και υπόσχεται να εργαστεί με υπευθυνότητα και αφοσίωση θέτοντας ως στόχο την εξέλιξη και δημιουργική πορεία του Συλλόγου καθώς και σε μια εποικοδομητική συνεργασία με όλους.
*
– Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και αντιπροσώπων για την Πανελλήνια ομοσπονδία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης έγιναν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο CITY GATE HOTEL στη Θεσσαλονίκη.
-Για την εκλογική διαδικασία, παρούσα ήταν δικηγόρος, όπως ορίσθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.