Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηThess Truth: Έρχεται το 1ο παιχνίδι πόλης της Θεσσαλονίκης

Thess Truth: Έρχεται το 1ο παιχνίδι πόλης της Θεσσαλονίκης

Έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα, διαθέτει, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό αλλά και διαγωνιστικό περιεχόμενο. Το Thess Truth είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι, το πρώτο και μεγαλύτερο παιχνίδι πόλης της Θεσσαλονίκης.

Το 1ο παιχνίδι πόλης της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τον Απρίλιο του 2022 επιστρέφει και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 με αφορμή την φετινή Πρωταπριλιά. Όσοι συμμετείχαν το ξέρουν και το περιμένουν πως και πως και όσοι το έχασαν ανυπομονούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους!

Το “Thess Truth” είναι το πρώτο και μεγαλύτερο παιχνίδι πόλης της Θεσσαλονίκης και το διοργανώνει η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΘΗΤΑ σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

«Αλήθεια ή ψέματα

Το Thess Truth είναι μια δράση της ΘΗΤΑ Κοιν.Σ.Επ. για ένα διαδραστικό παιχνίδι που παράλληλα με τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα διαθέτει, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλά και διαγωνιστικό μέρος όπου οι νικητές θα κερδίζουν κάθε χρόνο πλούσια δώρα.
Πολίτες και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης λαμβάνουν μέρος δηλώνοντας συμμετοχή, εντελώς δωρεάν, σε ομάδες (2-5 ατόμων) σε ένα παιχνίδι-πρόκληση όπου θα χρειαστεί να λύσουν γρίφους που βασίζονται στο concept «αλήθεια ή ψέματα».

Παράλληλα θα  απολαμβάνουν μια θεματική περιήγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης εξερευνώντας άγνωστες πτυχές εμβληματικών σημείων της πόλης!!!
Οι παίκτες κάθε ομάδας θα επισκέπτονται τέσσερα σημεία – σταθμούς της Θεσσαλονίκης και εκεί θα βρίσκονται στημένα τα παιχνίδια.

Σε κάθε σταθμό του παιχνιδιού θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις με μουσική και ψυχαγωγία για να διασκεδάσουν παίκτες και διερχόμενοι και να μείνουν συντονισμένοι στον παλμό του παιχνιδιού!
Στόχος για τους παίκτες είναι να μην ξεγελαστούν, να λύσουν τους γρίφους και οι ομάδες περνώντας στις επόμενες φάσεις να καταλήξουν στον τελικό προορισμό, να παίξουν και να κερδίσουν. 

*

-Το παιχνίδι Thess Truth θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τον εορτασμό της Πρωταπριλιάς την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 με σημείο εκκίνησης το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και ώρα έναρξης 10:00 π.μ.
-Η ΘΗΤΑ αναλαμβάνει μαζί με την διεξαγωγή και την μεταφορά των παικτών από το ένα σημείο στο άλλο.

-Το φετινό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης και οι σταθμοί θα είναι:
-Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
-Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου
-Λιμάνι Θεσσαλονίκης
-Ξενοδοχείο ON Residence.
-Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο: https://www.theta.org.gr/thesstruthregistration και να μάθουν περισσότερα για το παιχνίδι στο: www.theta.org.gr/thesstruth.

-Σημαντικό είναι οι παίκτες να βρίσκονται στον 1ο σταθμό [Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης] 09:30-10:00 το πρωί για να πάρουν το υλικό που θα χρειαστούν και τις οδηγίες του παιχνιδιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα