Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΣχεδιάστε ξένοιαστα το επόμενο ταξίδι σας με την Aegean

Σχεδιάστε ξένοιαστα το επόμενο ταξίδι σας με την Aegean

«Book with Confidence» είναι ο τίτλος της ειδικά διαμορφωμένης σελίδας της Aegean, δίνοντας επιλογές για προγραμματισμό ταξιδιών με μεγαλύτερη ευελιξία και σιγουριά.

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Αλλαγές εισιτηρίων χωρίς rebooking fees, δέσμευση της κράτησης στην ίδια τιμή για περισσότερες μέρες και ταξιδιωτική ασφάλιση με Covid-19 κάλυψη χωρίς επιπλέον χρέωση, αποτελούν  τις «Book with Confidence» επιλογές που έχει σχεδιάσει η Aegean για να μπορείτε να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε τα μελλοντικά σας ταξίδια, με μεγαλύτερη ευελιξία και σιγουριά.

Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα «Book with Confidence» στο www.aegeanair.com, η Aegean προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες να:

  • Επιλέξουν οποιαδήποτε κατηγορία εισιτηρίου καλύπτει τις ανάγκες τους για το μελλοντικό τους ταξίδι και να το αλλάξουν, αν χρειαστεί, χωρίς χρέωση αλλαγής. Κάνοντας κράτηση έως 28/03 και για ταξίδια σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού, που θα πραγματοποιηθούν έως 31/10/2021.
  • Αξιοποιήσουν την υπηρεσία «Hold my Booking», δεσμεύοντας την επόμενη πτήση τους στην τιμή που επιθυμούν, μόνο από 3€ για τουλάχιστον 14 ημέρες. Επιλέγοντας την υπηρεσία έως και τις 24/03/2021, οι επιβάτες μπορούν να ολοκληρώσουν την κράτησή τους στην ίδια τιμή μέχρι και 14 μέρες αργότερα για πτήσεις εσωτερικού ή 20 μέρες αργότερα για πτήσεις εξωτερικού για να ταξιδέψουν έως και τις 30/09/2021.
  • Σχεδιάσουν το ταξίδι τους ξέγνοιαστα χάρη στην υπηρεσία ταξιδιωτικής ασφάλισης, η οποία πλέον συμπεριλαμβάνει και κάλυψη για περιπτώσεις Covid-19, χωρίς επιπλέον χρέωση.

*

– H Aegean σε συνεργασία με την Mondial Assistance, τον μεγαλύτερο όμιλο παγκοσμίως σε επίπεδο ταξιδιωτικής φροντίδας, παρέχει στους επιβάτες της ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης, το οποίο περιλαμβάνει και κάλυψη Covid-19 χωρίς επιπλέον χρέωση, μία κάλυψη που έρχεται να προστεθεί αυτόματα στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιβάτες καλύπτονται σε επίπεδο έκτακτων περιστατικών, ιατρικών δαπανών και επιπλοκών σχετικών με τον Covid-19, που ενδέχεται να προκύψουν απροσδόκητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

-Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τις συνδυαστικές υπηρεσίες του «Book with confidence» επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.aegeanair.com και www.olympicair.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα