Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΜιχάλης Ζορπίδης: Δίνουμε το ‘παρών’ στην Philoxenia κάθε χρόνο

Μιχάλης Ζορπίδης: Δίνουμε το ‘παρών’ στην Philoxenia κάθε χρόνο

Από τα ελάχιστα ταξιδιωτικά γραφεία που συμμετείχαν στην 36η Philoxenia, ήταν το Zorpidis Travel. «Δε λείπουμε από την Philoxenia, κάθε χρόνο ανελλιπώς, είμαστε σ’ αυτήν την έκθεση, γιατί θεωρούμε ότι πρέπει πρώτα να βοηθήσουμε την έκθεση, δεύτερον να βοηθήσουμε την πόλη μας και τρίτον για να βοηθήσουμε την πόλη, πρέπει να δώσουμε το ‘παρών’ εδώ» δηλώνει στο debbiestravel.gr ο πρόεδρος του Ομίλου Μιχάλης Ζορπίδης.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Ευχαριστημένα φάνηκαν τόσο τα στελέχη όσο και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ομίλου Μιχάλης Ζορπίδης από την εξέλιξη της φετινής, ιδιόμορφης λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης, 36ης Philoxenia.

«Είμαστε και στην 36η Philoxenia, κάθε χρόνο ανελλιπώς, είμαστε σ’ αυτήν την έκθεση» δηλώνει στο debbiestravel.gr ο κ. Ζορπίδης λέγοντας πως παρά τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, «είμαστε ευχαριστημένοι’ αυτοί που έρχονται κάθε χρόνο στην έκθεση, ήρθαν και φέτος» προσθέτει.

Κρατήσεις για τα Χριστούγεννα

Τα προγράμματα με τις εκδρομές για την περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων έχουν ήδη κυκλοφορήσει και όπως αναφέρει ο κ. Ζορπίδης «ο κόσμος θέλει να ταξιδέψει’ αυτό άλλωστε το διαπιστώνουμε για την περίοδο των Χριστουγέννων, που ψάχνει ο κόσμος για εκδρομές».

Σύμφωνα τον ίδιο, οι τουριστικοί πράκτορες, αναμένουν να καλυτερέψει η κατάσταση, σ’ ότι αφορά την υγειονομική κατάσταση, ώστε να μπορέσουν να απορροφήσουν όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα του κόσμου που επιθυμεί να ταξιδέψει.

Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για ταξίδι, οι οποίοι έχουν δώσει και προκαταβολές.

«Ενδιαφέρονται για Βιέννη, Παρίσι, Βουδαπέστη κυρίως για Κεντροδυτική Ευρώπη» δηλώνει ο κ. Ζορπίδης λέγοντας ότι για τις αεροπορικές εκδρομές έχουν κλειστεί θέσεις με την Aegean ενώ σ’ ότι αφορά τις οδικές, πολυήμερες εκδρομές δέχονται μόνο εμβολιασμένους ενώ στις μονοήμερες εκδρομές δέχονται και πελάτες με αρνητική βεβαίωση από rapid τεστ.  

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεδομένο των συνθηκών, στα ταξιδιωτικά πακέτα προστίθεται προαιρετική η ειδική ασφάλεια κατά του κορωνοϊού, η οποία κυμαίνεται στα 15 ευρώ/άτομο.

«Ευτυχώς οι πελάτες μας είναι ασφαλισμένοι, και να κλείσουν την τελευταία στιγμή, και να ακυρωθούν εκδρομές κτλ., θα κοιτάξουμε να μεταφέρουμε τις εκδρομές τους ή να τους επιστρέψουμε τα χρήματα» εξηγεί ο κ. Ζορπίδης.

Κανονικότητα από το καλοκαίρι του 2022

Σχολιάζοντας το καλοκαίρι του 2021, ο  κ. Ζορπίδης δηλώνει πως κινήθηκαν ικανοποιητικά, δεδομένου των συνθηκών, οι ελληνικοί προορισμοί.

«Του χρόνου το καλοκαίρι, πιστεύω ότι θα είμαστε πλήρως απελευθερωμένοι, και θα έρθουμε στην κανονικότητα» αναφέρει ο πρόεδρος της Zorpidis Travel Μιχάλης Ζορπίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα