Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάEmirates και flydubai: Σύνδεση με περισσότερους από 100 προορισμούς

Emirates και flydubai: Σύνδεση με περισσότερους από 100 προορισμούς

Σε περισσότερους από 100 προορισμούς θα σας ταξιδεύουν η Emirates και η flydubai προσφέροντας σας περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές, ευκολία και ευελιξία!

Για άλλη  μια φορά η Emirates συνεργάζεται με την flydubai, προκειμένου να παρέχουν από κοινού ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών στους πελάτες τους, σε μοναδικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, μέσω ασφαλών πτήσεων ανταπόκρισης στο Ντουμπάι.

Σε συνέχεια της σταδιακής επανεκκίνησης των επιβατικών πτήσεων σε παγκόσμιους προορισμούς, οι δύο αεροπορικές εταιρείες με έδρα το Ντουμπάι, ενεργοποιούν την επιτυχημένη στρατηγική τους συνεργασία, προσφέροντας περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές, ευκολία και ευελιξία.

Έχοντας πλέον πτήσεις με κοινούς κωδικούς, οι πελάτες της Emirates μπορούν πλέον να ταξιδεύουν σε περισσότερους από 100 προορισμούς. Μερικοί από τους πιο περιζήτητους προορισμούς που επιλέγουν οι πελάτες της Emirates, μέσα από αυτή τη συνεργασία είναι:

το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, το Κίεβο, η Σόφια και η Ζανζιβάρη.

Μέτρα ασφαλείας

Να σημειώσουμε ότι η Emirates και ηflydubai θα προσφέρουν συμπληρωματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, διατηρώντας παράλληλα ως μέγιστη προτεραιότητά τους, την υγεία και την ασφάλεια των πελατών τους.

Τόσο η Emirates όσο και η flydubai έχουν εφαρμόσει εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας για την καταπολέμηση του COVID-19, σε κάθε βήμα του ταξιδιού του πελάτη, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης απολύμανσης όλων των σημείων επαφής και των προηγμένων φίλτρων HEPA, που είναι τοποθετημένα στις καμπίνες των αεροσκαφών για την εξάλειψη της σκόνης, των αλλεργιογόνων και τυχόν μικροβίων από τον αέρα της καμπίνας.

*

-Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 24 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περισσότερους από 3.1 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά.

-Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 4.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας.

-Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 157 προορισμών σε 83 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

-Η συνεργασία της Emirates και της flydubai ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017 και έλαβε μια εντυπωσιακά θετική ανταπόκριση από τους πελάτες που μπόρεσαν να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα, τις διευρυμένες επιλογές και μια πιο ομαλή εμπειρία ανταπόκρισης στο Ντουμπάι. Κατά τα δύο πρώτα χρόνια της συνεργασίας, πάνω από 5 εκατομμύρια επιβάτες εκμεταλλεύτηκαν τις ασυναγώνιστες αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ πόλεων.

-Tον Αύγουστο του 2018, η flydubai υιοθέτησε το πρόγραμμα πιστότητας “Emirates Skywards’’, επιτρέποντας έτσι στους πελάτες να κερδίζουν περισσότερα Μίλια Skywards και Μίλια Αναβάθμισης.

-Να υπενθυμίσουμε ότι η flydubai, μεταξύ των προορισμών του δικτύου της, είχε παρουσία και στη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Έστω, και αν ήταν ιδιαίτερα σύντομη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα