Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαEasy Hotelier - Χαλκιδική: Πακέτο υπηρεσιών για τα τουριστικά καταλύματα

Easy Hotelier – Χαλκιδική: Πακέτο υπηρεσιών για τα τουριστικά καταλύματα

Με στόχο την αύξηση των εσόδων, την αναβάθμιση της λειτουργίας και της εικόνας των τουριστικών μονάδων, η Easy Hotelier διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων της Χαλκιδικής.

Ιδρύθηκε στα τέλη του 2022 από έμπειρα στελέχη του ξενοδοχειακού τομέα, έχει έδρα την Κασσάνδρεια Χαλκιδικής κα το όνομά της είναι Easy Hotelier.  

Η εταιρεία διαχείρισης καταλυμάτων Easy Hotelier διαθέτει στην αγορά ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων, υποστηρίζοντας τους να αυξήσουν τα έσοδα τους, να βελτιώσουν την κερδοφορία τους και να αναβαθμίσουν τη λειτουργία και την εικόνα των  τουριστικών  μονάδων τους.

Μεταξύ άλλων, στις υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται οι πωλήσεις και η διαχείριση εσόδων, η κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να υιοθετεί αποτελεσματικά τις αρχές κάθε επιχείρησης, ο σχεδιασμός ολοκληρωμένων εμπειριών και ο υπολογισμός απόδοσης επενδύσεων.

«Όραμα μας είναι να εκσυγχρονίσουμε τον κλάδο της φιλοξενίας και να συμβάλλουμε ώστε η Χαλκιδική, η οποία έχει πολύ μεγάλο δυναμικό ξενοδοχείων και πολλές προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη, να εξελίξει τις υπηρεσίες διαμονής της και να γίνει ένας σύγχρονος τουριστικός προορισμός»,δηλώνει ο Νίκος Μωυσίδης γενικός διευθυντής της Easy Hotelier.

Όπως ο ίδιος επισημαίνει «Ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση στη διαχείριση των μονάδων και παράγουμε αξία για το κάθε κατάλυμα χωριστά, στοχεύοντας σε βιώσιμες και μακρόχρονες συνεργασίες που βασίζονται στην εμπιστοσύνη».

Σήμερα η εταιρία διαμορφώνει το χαρτοφυλάκιό της με μικρά και μεσαία  καταλύματα, έχοντας ήδη κατοχυρώσει αξιόλογες συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής.

*

-Η Easy Hotelier είναι μια ελληνική εταιρεία διαχείρισης καταλυμάτων με έδρα την Κασσάνδρεια Χαλκιδικής. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που στοχεύουν στην αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας κάθε τουριστικής μονάδας. Αποστολή της είναι η συνεχής εξέλιξη του κλάδου φιλοξενίας αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαμονής στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα