Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάAegean – Ίδρυμα Γουλανδρή: Χριστουγεννιάτικα δώρα σε ιδρύματα με παιδιά

Aegean – Ίδρυμα Γουλανδρή: Χριστουγεννιάτικα δώρα σε ιδρύματα με παιδιά

Δώρα και στιγμές χαράς μοίρασαν τα φετινά Χριστούγεννα η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της AEGEAN μαζί με το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, σε παιδιά που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από επιλεγμένα ιδρύματα και ΜΚΟ παιδικής φροντίδας ανά την Ελλάδα.

Σε περισσότερα από τριακόσια (300) παιδιά που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από επιλεγμένα ιδρύματα και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) παιδικής φροντίδας πρόσφεραν η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της AEGEAN μαζί με το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή. Μια πρωτοβουλία που γεννήθηκε από τους ανθρώπους της AEGEAN και την επιθυμία τους  να προσφέρουν αλλά και να μοιράσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης στα παιδιά.

Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα τα περισσότερα από 150 μέλη του AEGEAN Santa Crew, αφού συγκέντρωσαν και τύλιξαν τα δώρα τους, ταξίδεψαν ταυτόχρονα σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Χίο, Ρόδο, Αλεξανδρούπολη και Κέρκυρα, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε δομές που είτε φιλοξενούν είτε υποστηρίζουν παιδιά που έχουν ανάγκη από υποστήριξη και φροντίδα.

Μαζί τους ταξίδεψαν οι ειδικές μουσειοσκευές και οι εκπαιδευτές από το χριστουγεννιάτικο εικαστικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, που υλοποίησαν εκπαιδευτικά προγράμματα και ανέλαβαν, μαζί με τους εθελοντές της AEGEAN, την ψυχαγωγία των παιδιών, φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια και εικαστικές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τη Συλλογή έργων τέχνης του Ιδρύματος.

Μέλισσα, Παιδικό Χωριό, Κιβωτός του Κόσμου

Η AEGEAN και το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή ενθάρρυναν και υποστήριξαν αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης και ευχαριστούν όσους συμμετείχαν και στήριξαν την ενέργεια και κυρίως τα παιδιά από το ορφανοτροφείο Μέλισσα στη Θεσσαλονίκη, το Ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, το παιδικό Χωριό SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, την Κιβωτό του Κόσμου στη Χίο, το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Δωδεκανήσου στη Ρόδο, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία «Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» και το ορφανοτροφείο Κέρκυρας, που δέχτηκαν και αγκάλιασαν με την αγάπη τους την πρωτοβουλία αυτή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα