Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΘράκηΤριάντα χρόνια Château Nico Lazaridi

Τριάντα χρόνια Château Nico Lazaridi

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την πρώτη εμφιάλωση του Château Nico Lazaridi, μια σειρά από εκδηλώσεις θα «ταξιδέψουν» μέσα στο 2019 την τέχνη του κρασιού της NICO LAZARIDI στην Ελλάδα.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Η δράση ART & WINE ON THE MOVE του οινοποιείου NICO LAZARIDI ξεκινάει, από την Αλεξανδρούπολη, και συγκεκριμένα στο KELARI PRO, από αύριο, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Στο πρωτότυπο αυτό project που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το κρασί με την τέχνη, οι ανά την Ελλάδα οινόφιλοι θα έχουν την εξαιρετικά σπάνια ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους εντυπωσιακούς ζωγραφικούς πίνακες που έχουν κοσμήσει τις εμβληματικές ετικέτες του Château Nico Lazaridi. Να σημειωθεί ότι χάρη στην έκθεση ART & WINE ON THE MOVE, οι συγκεκριμένοι πίνακες εκτίθενται για πρώτη φορά εκτός του οινοποιείου.

Tο ART & WINE ON THE MOVE συνοδεύουν μια σειρά από οινικές εκδηλώσεις όπως παρουσιάσεις, κάθετες γευστικές δοκιμές και wine and dine events.

Η οικογένεια «Château»

Οι ετικέτες των οίνων της οικογένειας «Château» απεικονίζουν πρωτότυπα έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους συγκεκριμένους οίνους. Το λευκό και το ερυθρό «Château» καθώς και το Rose Nico Lazaridi ανανεώνουν την ετικέτα τους κάθε επτά χρόνια, μια αλλαγή που συχνά σηματοδοτεί μεταβολές στο ίδιο το προϊόν.

Οι καλλιτέχνες που επιμελήθηκαν τις ετικέτες των «Château» στην έκθεση ART & WINE ON THE MOVE είναι οι Γιάννης Νάνου, Φαίδων Πατρικαλάκης, Χρήστος Μαρκίδης, Παύλος-Άγγελος Κουγιουμτζής και Γιάννης Νίκου. Οι περισσότεροι δημιούργησαν έργα ανθρωποκεντρικά, πίνακες που αναδεικνύουν τη σχέση του ατόμου με τη φύση μέσα από τη δημιουργία, την εργασία, την τέχνη και το όραμα.

Πρόγραμμα

Η δράση ART & WINE ON THE MOVE ξεκινάει, αύριο, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στο Kelari Pro (Κανάρη 7), στην Αλεξανδρούπολη, στις 20.00 με δωρεάν γευστική δοκιμή και τιμές γνωριμίας σ’ όλες τις φιάλες NICO LAZARIDI.

Την Τρίτη 26/2 στις 21.00 θα έχει κάθετη γευστική δοκιμή με ερυθρούς οίνους της NICO LAZARIDI (οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες).

Να σημειώσουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, με κάθε αγορά φιάλης του οινοποιείου NICO LAZARIDI, θα συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα CHÂTEAU NICO LAZARIDI Ερυθρό, διακοσμημένο με Swarovski!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα