Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΗπειρωτική ΕλλάδαΘόδωρος Μακρής – Ταξιδιωτικός πράκτορας: Νέο μέλος του Δ.Σ. ΗΑΤΤΑ

Θόδωρος Μακρής – Ταξιδιωτικός πράκτορας: Νέο μέλος του Δ.Σ. ΗΑΤΤΑ

Με μια μακρά πορεία στον χώρο του τουρισμού, ο Θόδωρος Μακρής, ιδρυτής του ταξιδιωτικού γραφείου MAZI TRAVEL & EVENTS, ήταν ο μόνος από Θεσσαλονίκη που έβαλε υποψηφιότητα στις εκλογές του ΗΑΤΤΑ. Και τα κατάφερε!

Με ισχυρή εκπροσώπηση της Πολιτείας αλλά και μεγάλων ελληνικών τουριστικών γραφείων από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, οι εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Επιπρόσθετα, έγιναν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. αλλά και των εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού (FedHATTA), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, αναδεικνύοντας, διαχρονικά, και ιδιαίτερα στην παρούσα συνθήκη αλλά και στο μέλλον, την κληρονομιά, τη σημασία και την ουσιαστική συμβολή των Ελληνικών τουριστικών γραφείων στον ελληνικό τουρισμό και την οικονομία της χώρας.

Μεταξύ των υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. ΗΑΤΤΑ ήταν και ο Θόδωρος Μακρής, ιδρυτής του ταξιδιωτικού γραφείου MAZI TRAVEL & EVENTS.

Ο κ. Μακρής, έπειτα από 35 χρόνια στον χώρο του τουρισμού με μεγάλη εμπειρία τόσο στον εξαγόμενο όσο και στον εισαγόμενο τουρισμό, πήρε την απόφαση να συμμετέχει στις εκλογές του ΗΑΤΤΑ, σε μια εποχή, που μετά την πανδημία, ο τουρισμός μπαίνει σε νέα τροχιά. Και τα κατάφερε!

Ιδιαίτερη τιμή

Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Μακρή:

«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη ψήφο σας. 

Η ανάληψη των καθηκόντων μου ως νέο μέλος τoυ Δ.Σ. ΗΑΤΤΑ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς, σε όλα τα μέλη, καλή συνεργασία.
Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα μέγιστα και θα ανταποκριθώ με συνέπεια στα ζητήματα του κλάδου μας».

Το Debbiestravel του εύχεται ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα