Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκη7o Posidonia Sea Tourism Forum: Στη Θεσσαλονίκη το κορυφαίο συνέδριο κρουαζιέρας

7o Posidonia Sea Tourism Forum: Στη Θεσσαλονίκη το κορυφαίο συνέδριο κρουαζιέρας

Με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών του κλάδου και εταιρειών πολυτελών και εξειδικευμένων κρουαζιέρων θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το 7o Posidonia Sea Tourism Forum.

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 7oυ Posidonia Sea Tourism Forum, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 25 και 26 Απριλίου, ενώ παράλληλα ο εκθεσιακός χώρος εξαντλείται, με τις σημαντικότερες εταιρείες και φορείς του κλάδου να επιβεβαιώνουν την παρουσία τους.

Μεταξύ των εταιρειών πολυτελών και εξειδικευμένων κρουαζιέρων που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη διήμερη εκδήλωση του 7ου Posidonia Sea Tourism Forum, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, περιλαμβάνονται οι Azamara Cruises, Compagnie du Ponant, Scenic Cruises, Seabourn Cruise Line, Variety Cruises και η πρόσφατα επανακάμψασα Crystal Cruises.

Η έκθεση δίνει τη δυνατότητα σε προορισμούς, παρόχους υπηρεσιών και τροφοδοσίας κρουαζιερόπλοιων και superyachts να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους μιας βιομηχανίας που μετά την πανδημία έχει αυξήσει σημαντικά τον τζίρο εργασιών στη χώρα μας.

«Η απόφασή μας να μεταφέρουμε το Posidonia Sea Tourism Forum εκτός Αθηνών, για πρώτη φορά στη 12χρονη ιστορία της διοργάνωσης, συνδέεται με τις αναδυόμενες τάσεις σε έναν κλάδο που επιθυμεί να αντιμετωπίσει εποικοδομητικά την αυξανόμενη κριτική για τη συμβολή του στον υπερτουρισμό πολλών δημοφιλών προορισμών κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Θεόδωρος Βώκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε.

Σύμφωνα με τον ίδιο «Η Θεσσαλονίκη επιλέχθηκε να φιλοξενήσει τη φετινή διοργάνωση για να αναδείξουμε την ανάγκη για περισσότερες εναλλακτικές λιμανιών και προορισμών, προκειμένου να μειωθεί ο αντίκτυπος και να βελτιστοποιηθεί η διαχείριση της κυκλοφορίας κρουαζιερόπλοιων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Επίσης, η Θεσσαλονίκη αποτελεί φυσική πύλη για τις αναδυόμενες αγορές των Βαλκανίων – ένα ακόμα σημαντικό θέμα που πρέπει να εξεταστεί κατά τη διάρκεια του Φόρουμ».

*

-Το κορυφαίο συνέδριο κρουαζιέρας και yachting της Ελλάδας Posidonia Sea Tourism Forum (PSTF) θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 25-26 Απριλίου 2023, αναδεικνύοντας την πόλη για δυο μέρες ως παγκόσμια πρωτεύουσα κρουαζιέρας.

-Για να εξασφαλίσετε μια θέση συνέδρου στο PSTF 2023 μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας, ενώ εκπτωτικές τιμές Early Bird ισχύουν έως τις 15 Φεβρουαρίου.

-Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει τα πιο σημαντικά θέματα και τις τελευταίες τάσεις που απασχολούν τον κλάδο της κρουαζιέρας παγκοσμίως μετά την πανδημία. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

-Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές περιπτέρων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα των Οργανωτών: Εmail seatourism@posidonia-events.com | Τηλ +30 210 4283608 | www.posidoniaseatourism.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα