Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΚεντρική ΜακεδονίαΤούρκοι τουριστικοί πράκτορες στην Παραλία Κατερίνης

Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες στην Παραλία Κατερίνης

Τουριστικοί πράκτορες από την Τουρκία βρέθηκαν επί δυο μέρες στην περιοχή της Κατερίνης, με σκοπό την εξοικείωσή τους με το συγκεκριμένο προορισμό.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες συναντήθηκαν με ξενοδόχους – μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης, σε Β2Β συναντήσεις, συζητώντας τη συνεργασία μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην ευρύτερη περιοχή καθώς και επισκέψεις στα ξενοδοχεία που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τοπική γαστρονομία της περιοχής αποδείχτηκε έμπρακτα ότι μπορεί να καταστεί ένας από τους βασικούς πυλώνες προώθησης της Παραλίας Κατερίνης στην τουρκική τουριστική αγορά.

Οι εκπρόσωποι των Τουρκικών τουριστικών γραφείων εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η Παραλία Κατερίνης θα καταστεί σύντομα ένας ελκυστικός προορισμός διακοπών για πολλούς Τούρκους ταξιδιώτες.

Από την πλευρά της η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης αναμένεται να προβεί σε ακόμη περισσότερες στοχευμένες ενέργειες προώθησης της περιοχής.

*

Το διήμερο ταξίδι εξοικείωσης διοργάνωσε η εταιρία «Respond On Demand» για λογαριασμό της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα