Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Βραβείο για το Thessbrunch!

Το βραβείο Στρατηγικής & Καινοτομίας στα Tourism Awards 2018 κέρδισε το  success story του Thessbrunch της Θεσσαλονίκης.

Τα εύσημα πηγαίνουν στην Χρύσα Σαραβέλου, marketing manager της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), η οποία και παρέλαβε το βραβείο, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού ‘Ελληνικός Κόσμος’, στην Αθήνα, την Τρίτη 20 Μαρτίου.

H Χρύσα Σαραβέλου, marketing manager της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης , η οποία παρέλαβε το βραβείο

Το Thessbrunch κατέκτησε τη δεύτερη θέση ως καινοτόμο concept ανάμεσα στις καλύτερες πρακτικές του ελληνικού τουρισμού, δίνοντας για πρώτη φορά στην Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης τιμητική διάκριση από τα Tourism Awards.

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για αυτό το τιμητικό βραβείο που αποτελεί σημαντική επιβράβευση της προσπάθειάς μας και κινητήριο δύναμη για περαιτέρω εξέλιξη. Το βραβείο ανήκει σε όλα τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν ενεργά στην υλοποίηση και εξέλιξη του ThessBrunch κάτω από την ομπρέλα της ΕΞΘ» αναφέρει η Χρύσα Σαραβέλου, τονίζοντας ότι  στόχος του project ήταν και είναι να ξανασυστήσει τις ξενοδοχειακές μονάδες της Θεσσαλονίκης στο ευρύ κοινό με μια πιο φρέσκια ματιά, να αναδείξει την υπέροχη κουζίνα της περιοχής και τα τοπικά ελληνικά προϊόντα, καθώς επίσης και να συμβάλλει στην τουριστική προβολή του προορισμού.

Θεσσαλονίκη – πόλη της γαστρονομίας

«Το Thessbrunch «γεννήθηκε» για να ενισχύσει τον τίτλο που δικαίως φέρει η Θεσσαλονίκη, αυτόν της γαστρονομικής πρωτεύουσας της χώρας» επισημαίνει η κα. Σαραβέλου προσθέτοντας ότι καταλυτικός παράγοντας στην υλοποίηση του υπήρξε η θερμή υποστήριξη της ιδέας από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΞΘ και κυρίως από τους δύο προέδρους, τον προηγούμενο πρόεδρο Αριστοτέλη Θωμόπουλο και τον σημερινό Ανδρέα Μανδρίνο, κατά τη διάρκεια της θητείας των οποίων ξεκίνησε και συνεχίζει το Thessbrunch.

*

-Τα επόμενα Thessbrunch είναι το Σάββατο 31/03 στο Anatolia Hotel Thessaloniki, την Κυριακή 01/04 στο Mandrino Hotel και την Κυριακή 15/04 (family Thessbrunch) στο City Hotel.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα