Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Επανεκλογή του Ανδρέα Μανδρίνου στην Ένωση Ξενοδόχων

Θεσσαλονίκη: Επανεκλογή του Ανδρέα Μανδρίνου στην Ένωση Ξενοδόχων

Συνεχίζει τη θητεία του για τρίτη φορά ο Ανδρέας Μανδρίνος στην Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία ο Ανδρέας Μανδρίνος, μετά τις εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ) που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της.

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους που με την εμπιστοσύνη τους συνεχίζω την τρίτη συνεχή θητεία μου ως Πρόεδρος της Ε.Ξ.Θ» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μανδρίνος.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, «η τελευταία διετία υπήρξε εξαιρετικά επίπονη για τον ξενοδοχειακό κλάδο και παρά τις ευοίωνες προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι, η σκέψη όλων μας είναι στο δύσκολο χειμώνα που έρχεται» διαβεβαιώνοντας πως το διοικητικό συμβούλιο της ΕΞΘ θα συνεχίσει να προασπίζεται τα συμφέροντα των μελών της, αλλά και με την διατήρηση των συνεργασιών του με τις υγιείς δυνάμεις του χώρου, θα συνεχίσει αμείωτα τις προσπάθειες για την προβολή και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού.

Αιχμηρός στις δηλώσεις του ήταν σ’ ότι αφορά τον προορισμό Θεσσαλονίκη.

«Προορισμός που σήμερα, Ιούνιο του 2022, αναζητεί ακόμα το στρατηγικό πλάνο προβολής του. Και δυστυχώς, το μόνο που βρίσκει κανείς είναι τις φωτογραφίες ανακοίνωσης του πλάνου κατά την τουριστική έκθεση Philoxenia του 2019. Καλό θα είναι οι τότε συμμετέχοντες στις φωτογραφίες που έχουν την ευθύνη για την ανάδειξη αυτού του τόπου, να κάνουν σήμερα την αυτοκριτική τους» τόνισε ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΕΞΘ Ανδρέας Μανδρίνος.

Η νέα σύνθεση

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΘ είναι η εξής:

Πρόεδρος – Ανδρέας Μανδρίνος

Αντιπρόεδρος – Κωνσταντίνος Τορνιβούκας

Γενικός Γραμματέας – Δημήτρης Σιμιακός

Ταμίας – Θόδωρος Μουσιάδης

Έφορος – Χρήστος Καλιακάτσος

Δημόσιες Σχέσεις – Ελένη Παπία

Μέλος – Παναγιώτης Μπουτσούκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα