Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΣυνέδριο οικογενειακών επιχειρήσεων

Συνέδριο οικογενειακών επιχειρήσεων

Οικογενειακές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θα φέρει σε επαφή το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο με τίτλο «Χτίζοντας και διατηρώντας την κληρονομιά του Οίκου», θα πραγματοποιηθεί 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2017, με διοργανώτρια την Aspen Family Business Group, μια διεθνή ομάδα από κορυφαίους εξειδικευμένους στον τομέα των οικογενειακών επιχειρήσεων, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ.

Συνέδριο διεθνούς εμβέλειας

Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά διοργανώνεται ένα συνέδριο διεθνούς εμβέλειας στον αναδυόμενο τομέα της σωστής διακυβέρνησης των οικογενειακών επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρει η γενική διευθύντρια της εταιρίας διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων ARTION Conferences & Events, Δέσποινα Αμαραντίδου, «Η συνέχιση μιας οικογενειακής επιχείρησης στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο, έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σπουδαιότητα για τη διατήρηση ενός υγιούς οικονομικού περιβάλλοντος. Είμαστε περήφανοι για το ότι παρέχουμε στους συνέδρους μας γνώσεις και υλικό από τους κορυφαίους του χώρου. Δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν τόσο από την εμπειρία της Aspen Group όσο και από τη μεταξύ τους διάδραση κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων και συνοδευτικών εκδηλώσεων».

*

-Το συνέδριο με τίτλο «Χτίζοντας και διατηρώντας την κληρονομιά του Οίκου» θα πραγματοποιηθεί 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2017, στο THE MET Hotel στη Θεσσαλονίκη.

-Η Aspen Family Business Group ιδρύθηκε το 1987 έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και την διάδοση των γνώσεων σχετικά με τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Έκτοτε η Αspen Group θεωρείται πρωτοπόρος στο αναδυόμενο πεδίο των οικογενειακών επιχειρήσεων.

-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες μέσω του συνδέσμου www.aspenfamilybusiness-oikos.com.

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα