Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Stray Art Festival στη Σύρο

Την πρώτη περιπλανώμενη γιορτή δρόμου γιορτάζει το Stray Art Festival στην Ερμούπολη της Σύρου!

Το Stray Art Festival ξεκίνησε με ένα Warm Up Graffiti Session στο κέντρο της Ερμούπολης, με την επιμέλεια τοιχογραφιών σε τοπικά μαγαζιά, και συνεχίζει με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε βασικούς χώρους δράσης του 3ήμερου φεστιβάλ.

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου καλωσόρισε την Urban Act η οποία έφτασε στο νησί ανοίγοντας το φεστιβάλ με την φιλοτέχνηση του τοίχου του Νεωρίου. Η Urban Act αποτελεί ένα συλλογικό φορέα δημιουργίας και προώθησης δημόσιων τοιχογραφιών στην Ελλάδα με συνεργασίες με οργανισμούς και φορείς, οι οποίοι εφαρμόζουν προγράμματα δημόσιων τοιχογραφιών ανά τον κόσμο. Από τις τελευταίες και αρκετά αναγνωρισμένη δουλειά τους αποτελεί η συνεργασία τους με το δημοτικό κολυμβητήριο Βόλου.

Αναβολή πάρτι

Το προγραμματισμένο πάρτι που θα γινόταν στον ιστορικό χώρο του Ταρσανά, το βράδυ του Σαββάτου 26 Αυγούστου, στα πλαίσια ενίσχυσης των δημιουργικών δράσεων του Stray Art Festival, αναβάλλεται λόγω έντονου αέρα!

Να σημειωθεί ότι ο Ταρσανάς αποτελεί από τις πρώτες ναυπηγικές μονάδες της Σύρου με μεγάλη ιστορία που ακόμα και σήμερα λειτουργεί στο κομμάτι επισκευής πλοίων.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα