Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ημερίδα για την Ιορδανία

Με στόχο την προώθηση των θρησκευτικών προσκυνημάτων της Ιορδανίας και την ενημέρωση των φορέων τουρισμού, πραγματοποιείται απόψε ημερίδα με τίτλο «Ιορδανία: Ένας ιστορικός, πολιτιστικός και θρησκευτικός προορισμός».

Ήδη, από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας ΣΣ. Βενέδικτος συνοδευόμενος από τον Eng. Rustom Mkhjian Διευθυντή Επιτροπής Ιορδάνη Ποταμού και των Ahmad Al Hmoud (JTB Marketing Manager) και Amer Al- Twal (JTB Faith Tourism Specialist) του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας, με στόχο τις επαφές με φορείς του τουρισμού και την προώθηση των θρησκευτικών προσκυνημάτων της Ιορδανίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η επίσημη αποστολή υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού Ιορδανίας και τη συνεργασία με την Πρεσβεία Ιορδανίας και της Επίτιμου Προξένου της Ιορδανίας στη Θεσσαλονίκη, Δέσποινας Μαντά, πραγματοποιεί ημερίδα με παρουσίαση του προορισμού και τίτλο «Meet us in Thessaloniki. Jordan: A Historical, Cultural & Religious Destination».

*

-Η ημερίδα θα γίνει απόψε στο ξενοδοχείο The Met στη Θεσσαλονίκη, στις 18.00, σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΤΓΜ-Θ).

-Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, χαιρετισμό θα απευθύνουν η επίτιμη πρόξενος της Ιορδανίας στη Θεσσαλονίκη Δέσποινα Μαντά, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Τουρισμού & Πολιτισμού Αλέξανδρος Θάνος, ο πρόεδρος της ΕΤΓΜ-Θ Βύρων Θεολόγης.

Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις από την επίσημη αποστολή της Ιορδανίας και με το πέρας της ημερίδας θα δοθεί κοκτέιλ.

-Να σημειώσουμε, ότι η επίσημη αποστολή της Ιορδανίας, θα παρευρεθεί στην Αθήνα, από τις 25 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα