Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΦωτογραφίες της Θεσσαλονίκης «ταξιδεύουν» ανά τον κόσμο!

Φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης «ταξιδεύουν» ανά τον κόσμο!

Περισσότερες από 2.300 φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί μέχρι σήμερα στο Instagram από χρήστες που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ).

«O διαγωνισμός φωτογραφίας στο Instagram και ο διαγωνισμός στο Facebook που «τρέχει» ο Οργανισμός έχουν μεγάλη απήχηση. Σημαντική ψηφίδα στην προβολή της Θεσσαλονίκης» αναφέρει η πρόεδρος του Οργανισμού  – Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Διαγωνισμός
Ο τρόπος που μπορεί  να συμμετέχει κάποιος στον διαγωνισμό είναι απλός. Ο χρήστης του Ιnstagram που διαμένει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και είναι άνω των 13 ετών, επιλέγει την φωτογραφία της Θεσσαλονίκης που θέλει να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού. Δεν υπάρχει περιορισμός σχετικά με τον χρόνο λήψης της φωτογραφίας. Μπορεί να επιλέξει για να αναρτήσει την πιο πρόσφατη ή και κάποια παλιότερη που διαθέτει.

Βασική προϋπόθεση το κάδρο της φωτογραφίας να αφορά στην Θεσσαλονίκη. Φωτογραφία που ο ίδιος-α τράβηξε για να “ανέβει” στο Instagram με hashtag #myphotothessaloniki επισημαίνοντας τον λογαριασμό @thessaloniki.travel.

 

*

-Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από τις 27 Σεπτεμβρίου και βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες, θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της Θεσσαλονίκης διεθνώς.

-Έπαθλο ένα τάμπλετ για την καλύτερη φωτογραφία που θα αναδειχθεί από likes των χρηστών του Instagram.

-Ταυτόχρονα, τα μέλη της κοινότητας του facebook που επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Οργανισμού thessaloniki.travel κάνοντας tag  έναν φίλο που μένει εκτός Θεσσαλονίκης συμμετέχουν σε διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Facebook με έπαθλο επίσης ένα tablet.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα