Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΕκλογές τουριστικών πρακτόρων: Υποτονικό το ενδιαφέρον

Εκλογές τουριστικών πρακτόρων: Υποτονικό το ενδιαφέρον

Εκλογές πραγματοποιεί η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

ΝΤ. Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Η τριετία πέρασε, και όπως ορίζει το καταστατικό, οι τουριστικοί πράκτορες της Μακεδονίας και της Θράκης, οδηγούνται σήμερα στις κάλπες, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το ενδιαφέρον των τουριστικών πρακτόρων – μελών της ΕΤΓ ΜΑ-ΘΡΑ, όπως ενημερώνεται από έγκυρες πηγές το debbiestravel.gr, είναι υποτονικό.

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δεν υπάρχουν συμμετοχές, δεν υπάρχει διάθεση, αναφέρουν χαρακτηριστικά στο debbiestravel.gr άνθρωποι του κλάδου.

«Δεν υπάρχουν χρήματα» τονίζουν, και όταν η αγορά δεν κινείται, δεν υπάρχουν χρήματα, επόμενο είναι να μην υπάρχει και ζωντάνια, διάθεση, να μην υπάρχει όρεξη για δράση.

Επιπρόσθετα, είναι και το ‘τετραήμερο’ της Πρωτομαγιάς, όπου αρκετοί τουριστικοί πράκτορες λείπουν, εκτός, λόγω οργανωμένων εκδρομών, που πραγματοποιούνται, γεγονός, που θα οδηγήσει ακόμη λιγότερους ψηφοφόρους στις κάλπες.

Υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο

Τα περισσότερα μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου βάζουν και πάλι υποψηφιότητα για την επόμενη τριετία, ώστε να αναλάβουν το δύσκολο έργο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης.

Υποψηφιότητες βάζουν και πάλι ο πρόεδρος της ΕΤΓ ΜΑ-ΘΡΑ Βύρων Θεολόγης, η α’ αντιπρόεδρος Πόπη Ξυνοπούλου, ο β’ αντιπρόεδρος Γιώργος Βόγιας, ο γενικός γραμματέας Χρήστος Παπαδόπουλος, ο ταμίας Κώστας Κουράκος, η έφορος Σούλα Θεοχαρίδου και το μέλος Γεωργία Δημάκη.

Από τις σημερινές εκλογές, υποψηφιότητα δεν θα βάλουν τα δυο μέλη του δς της ΕΤΓ ΜΑ-ΘΡΑ, Ηλίας Νικολαΐδης και Γιώργος Φαρμάκης.

Υποψηφιότητα βάζει και η Μαρία Ματακιά, από τη Νάουσα.

*

-Η γενική συνέλευση της ΕΤΓ ΜΑ-ΘΡΑ πραγματοποιείται το πρωί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27), στις 10.30, ενώ η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα