Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Απόψε τα «ΒορΟινά»!

Απόψε, στην Προβλήτα 1, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται η εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων «Τα ΒορΟινά».

Από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στην Προβλήτα 1, θα βρίσκονται οινοπαραγωγοί – μέλοι της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», προσφέροντας στο κοινό οίνους λευκούς, ροζέ και ερυθρούς καθώς και αποστάγματα.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Ακόμη, στο πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα της εκδήλωσης, την ίδια ημέρα, το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό τυφλής γευσιγνωσίας, να ενημερωθεί για τον οινοτουρισμό και το δίκτυο των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», να δοκιμάσει εδέσματα από διάφορες επιχειρήσεις παραδοσιακών προϊόντων και να γνωρίσει πως συνδυάζεται το κρασί με το τυρί αλλά και τους λουκουμάδες!

Οι μικροί επισκέπτες των ΒορΟινών, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε τρεις ξεχωριστές παραστάσεις το έργο «O Καραγκιόζης τρυγητής»  από το Θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση, σε τρεις παραστάσεις.

*

-Τα «ΒορΟινά» πραγματοποιούνται απόψε το βράδυ, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ, στην Προβλήτα 1, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

– Η είσοδος για την κεντρική εκδήλωση είναι 5 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει το ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

-Τα «ΒορΟινά» αποτελούν μία από τις πλέον αγαπητές οινικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα που το οινόφιλο κοινό αγκάλιασε από το 2005 όπου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα