Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΑναβολές τουριστικών συνεδρίων και ημερίδων

Αναβολές τουριστικών συνεδρίων και ημερίδων

Η μία μετά την άλλη ακυρώνονται οι κοινωνικές εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες, λόγω, βεβαίως, της έξαρσης κρουσμάτων του κοροναϊού.

Στο παραπάνω πλαίσιο, αναβάλλεται το 5ο Συνέδριο Τουρισμού «Τουρισμός για όλους» που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα μας, αποφασίσθηκε, ότι η ασφάλεια και η υγεία όλων των συμμετεχόντων έχει ύψιστη προτεραιότητα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι το 5ο Συνέδριο Τουρισμού θα διεξαγόταν από 5 Επιμελητήρια, το Ελληνο- Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνο – Βρετανικό, το Ελληνο- Ιταλικό, το Ελληνο – Γαλλικό και το Ελληνο – Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

«Θα είμαστε σε επικοινωνία και θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του με σκοπό να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για την καλύτερη προβολή του συνεδρίου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΙΕΚ Μακεδονίας

Άλλη μια μερίδα, που ήταν προγραμματισμένη από τα ΙΕΚ Μακεδονίας του υπουργείου Τουρισμού,  για τις 10 Μαρτίου, αναβάλλεται.«Μετά λύπης μας, σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη ημερίδα με θέμα «Ξενοδοχεία και κλιματική αλλαγή: από την θεωρία στην πράξη», για τις 10 Μαρτίου 2020, στο αμφιθέατρο «Μέγας Αλέξανδρος», του εκπαιδευτηρίου Μακεδονίας (ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ-ΗΛΙΟΣ), αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και της αναγκαιότητας τήρησης μέτρων ασφαλείας εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρας μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση,  προσθέτοντας ότι η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα