Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΚεντρική ΜακεδονίαΑλλαγή ημερομηνίας για το 2ο Rose Grand Tasting

Αλλαγή ημερομηνίας για το 2ο Rose Grand Tasting

Στην καρδιά της άνοιξης, και λίγο πριν το καλοκαίρι, θα διεξαχθεί η εκδήλωση με τα ροζέ κρασιά, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρία, Wine Plus, η εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα και κυρίως οι υποδείξεις για την προστασία από τη μετάδοσή του, «μας οδηγούν στην απόφαση της μεταφοράς της ημερομηνίας διεξαγωγής της».

Η νέα ημερομηνία

Έτσι το 2ο Rose Grand Tasting – Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Μαΐου, στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace», στη Θεσσαλονίκη.

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι 14.00 – 16.00 για τους επαγγελματίες (είσοδος με πρόσκληση ή την επαγγελματική κάρτα) και 16.00 – 21.00 για τους καταναλωτές (είσοδος 5 ευρώ).  

Περισσότερα από 80 κρασιά

Κατά τη διάρκεια της ροζέ εκδήλωσης, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες και οινόφιλους καταναλωτές, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε περισσότερα από 80 ροζέ κρασιά. Από αχνορόδινα, έως σομόν και ρόδινα, κάθε χρωματικής/αρωματικής/γευστικής ‘απόχρωσης’, από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας και ορισμένα του εξωτερικού.

Ανάμεσα τους εκπρόσωποι των κυριότερων ροζέ ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων και ποικιλιών αμπέλου, πολλές νέες κυκλοφορίες και ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα.

Πρόκειται για εκδήλωση ελεύθερου τύπου γευστικής δοκιμής, που
σημαίνει ότι θα σερβίρετε μόνοι σας και θα δοκιμάζετε όλα τα ροζέ κρασιά που επιθυμείτε.

Οι λεπτομερείς πληροφορίες για το κάθε κρασί βρίσκονται τυπωμένες, δίπλα στη φιάλη του, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του. Οι επισκέπτες έχουν τον χρόνο και την άνεση να δοκιμάσουν το κάθε κρασί με την ησυχία τους, να κρατήσουν σημειώσεις στο εύχρηστο WP wine notebook, να συζητήσουν μεταξύ τους τα κρασιά που δοκιμάζουν.

Επίσης, θα υπάρχει και πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων ενώ στο τέλος της βραδιάς, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση φιαλών ροζέ magnum.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα