Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΚεντρική ΜακεδονίαPhiloxenia – Hotelia: Εκδηλώσεις γαστρονομίας με τοπικά ελληνικά προϊόντα

Philoxenia – Hotelia: Εκδηλώσεις γαστρονομίας με τοπικά ελληνικά προϊόντα

Στην ανάδειξη της τοπικότητας κάθε περιοχής και στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας μέσα από τη γαστρονομία είναι αφιερωμένες οι εκδηλώσεις γαστρονομίας με τίτλο «My Local Greek Choice» που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 37ης Philoxenia – Hotelia.

ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες για τη διοργάνωση της 37ης Philoxenia – Hotelia που θα πραγματοποιηθεί 18 – 20 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με την διεθνή τουριστική έκθεση θα λάβει χώρα, για άλλη μια χρονιά, η Hotelia 2022, η οποία έχει ως στόχο την έμπρακτη συμμετοχή στην προσπάθεια των επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου να προχωρήσουν δυναμικά και να αναδείξουν νέες τάσεις και καινοτομίες στον χώρο.

Κατά τη διάρκεια της 37ης Philoxenia – Hotelia θα διοργανωθούν για μία ακόμα φορά οι επιτυχημένες εκδηλώσεις της ενότητας All About Gastronomy.

«Μy Local Greek Choice»

Επί τρεις μέρες, Παρασκευή 18 – Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στο Περίπτερο 9, και στο τραπέζι της ειδικής Dining Area, θα διοργανώνονται masterclasses – επτά (7) συνολικά και ένα αφιερωμένο στο Δήμο Ηρακλείου που θα είναι και ο Τιμώμενος Δήμος– όπου θα παρουσιάζονται γευστικά τοπικά προϊόντα, άριστης ποιότητας, με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, από διάφορες περιοχές της χώρας, σε μοναδικούς συνδυασμούς με θέμα «Μy Local Greek Choice».

Παράλληλα, θα προβάλλονται καινοτόμα προϊόντα, οι τάσεις και νέες εφαρμογές, που κυριαρχούν στη γαστρονομία, οι καλές πρακτικές παραγωγής, η παράδοση και η αυθεντικότητα.

*

–Η 37η Philoxenia και Hotelia θα αναπτύσσονται στα Περίπτερα 13,14,15 και 9,12.

Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή 18/11 11.00 – 20.00 για εμπορικούς επισκέπτες, Σάββατο 19/11 10.00 – 20.00 για εμπορικούς επισκέπτες και κοινό και Κυριακή 20/11 10.00 – 18.00.

-Η Είσοδος για την ενότητα All About Gastronomy θα είναι  ελεύθερη με προκράτηση θέσης στο  https://hotelia.helexpo.gr/el/2022-Gastronomy

-Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων All about gastronomy  «My Local Greek Choice» έχει αναλάβει η εταιρία Chef Stories ως επίσημος συνεργάτης της HOTELIA 2022 στον τομέα των παράλληλων δράσεων γαστρονομίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα