Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηFVW: Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι του τουρισμού προβάλλουν Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

FVW: Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι του τουρισμού προβάλλουν Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Σαράντα ταξιδιωτικοί πράκτορες και συντάκτες του τουριστικού ρεπορτάζ βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι και θα συμμετέχουν στο «FVW workshop Greece 2020, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική – Επανεκκίνηση τουρισμού. Στρατηγική για επιτυχία και ασφάλεια».

Κείμενο + φωτ.: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

«Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, σας ευχαριστούμε για τον υπέροχο καιρό» ανέφερε ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο αρχισυντάκτης του FVW Medien Klaus Hildebrand, κατά τη διάρκεια του χθεσινού καλωσορίσματος (Τρίτη 15/9) της γερμανικής αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

Μαρία Καραγιάννη (αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού δήμου Θεσσαλονίκης), Klaus Hildebran (αρχισυντάκτης FVW Medien)

Αφορμή της εν λόγω αποστολής, που αποτελείται από ταξιδιωτικούς πράκτορες, εκπροσώπους του FVW Medien και 3-4 tour operators (σ.σ. η άφιξη των τελευταίων αναμένεται για σήμερα, Τετάρτη 16/9) αποτελεί το «FVW workshop Greece 2020, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική – Επανεκκίνηση τουρισμού. Στρατηγική για επιτυχία και ασφάλεια» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/9, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενείται και η αποστολή.

Όπως επισήμανε η υπεύθυνη του έργου Άντα Καραγιάννη, από την praxis plus, στα θέματα του συνεδρίου συμπεριλαμβάνονται στρατηγικός σχεδιασμός, η επανεκκίνηση  του τουρισμού στο 2021, το portfolio των προορισμών, τι να περιμένουν οι αγορές, τι ζητάει ο πελάτης στις νέες συνθήκες και άλλα.

Από αριστερά: Λίλιαν Σαμαρά (στέλεχος Τμήματος Τουρισμού δήμου Θεσσαλονίκης), Μαρία Καραγιάννη (Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού), Αλεξία Μαργαρίτη (Προϊστάμενη Τμήματος Τουρισμού), Klaus Hildebrandt (αρχισυντάκτης FVW Medien), Αναστασία Καραχισαρλή (στέλεχος Τμήματος τουρισμού), Άντα Καραγιάννη (υπεύθυνη του έργου, από την praxis plus)

Θεσσαλονίκη και όμοροι νομοί

Επί πέντε μέρες, 40 Γερμανοί εκπρόσωποι του τουρισμού και των ταξιδίων, θα βρίσκονται σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική με στόχο να γνωρίσουν τις περιοχές, τα προτερήματά τους, τις υποδομές, τη γαστρονομία, τα αξιοθέατα, τις δυνατότητες που έχουν, έτσι ώστε να μεταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εμπειρίες τους στους πελάτες τους και αναγνωστικό κοινό τους.
«Υποδεχόμαστε το FVW Medien, ένα μέσο επικοινωνίας με έδρα το Αμβούργο, εταιρία που επηρεάζει τουλάχιστον 10.000 πωλητές ταξιδίων και tour operators στη Γερμανία» ανέφερε στο debbiestravel.gr η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη, στο πλαίσιο του καλωσορίσματος της γερμανικής αποστολής σε καφέ μπαρ εστιατόριο της πόλης με υπέροχη θέα στο Θερμαϊκό κόλπο!

Όπως η ίδια ανέφερε, η αποστολή, την Τετάρτη 16/9, θα μεταβεί στη Βεργίνα της Ημαθίας και στη συνέχεια θα ξεναγηθεί στα σημαντικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το workshop, το διαδικτυακό συνέδριο με τη συμμετοχή των tour operators, των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των εκπροσώπων του FVW Medien.

Klaus Hildebrandt (αρχισυντάκτης FVW Medien) – Μαρία Καραγιάννη (αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού δήμου Θεσσαλονίκης)

*

Η γερμανική αποστολή των 40 εκπροσώπων του τουρισμού θα παρευρεθεί και στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, θα βρίσκονται στη Χαλκιδική και σύμφωνα με πληροφορίες του debbiestravel.gr θα ξεναγηθούν σε ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα, θα επισκεφτούν τη γραφική Άθυτο καθώς και την Νικήτη της Σιθωνίας και τον παλιό παραδοσιακό της ιστό. Την επομένη (Σάββατο 19/9) θα κάνουν τον περίπλου της Αθωνικής χερσονήσου ενώ θα επισκεφτούν και τα Αρχαία Στάγειρα. Θα διανυχτερεύσουν στο πεντάστερο Eagles Palace στην Ουρανούπολη, που είναι και χρυσός χορηγός της διοργάνωσης.

– Στους χρυσούς χορηγούς της διοργάνωσης συμπεριλαμβάνονται το Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη καθώς και η αεροπορική εταιρία Aegean.

-Το FVW Medien αποτελεί το κορυφαίο μέσο επικοινωνίας της Γερμανίας για τον τουρισμό, για περισσότερα από 45 χρόνια. Έχει έδρα του το Αμβούργο, και διαθέτει μια ψηφιακή πλατφόρμα και δυο περιοδικά.

-Το «FVW workshop Greece 2020, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική – Επανεκκίνηση τουρισμού. Στρατηγική για επιτυχία και ασφάλεια» διοργανώνεται 15-20 Σεπτεμβρίου από κοινού από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής, το Δήμο Θεσσαλονίκης, με την ευγενική στήριξη του ΕΟΤ, του ΞΕΕ, και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού.

-Το link του tour operator TUI Nordic Group μεταφέρει προτάσεις για διακοπές στην Ελλάδα.

-Σημειώνεται ότι το TUI Nordic Group της Βόρειας Ευρώπης αποτελεί μια μεγάλη αγορά στην Ελλάδα και κάθε χρόνο δημιουργεί πακέτα με προσφορές διακοπών σε διάφορα μέρη της χώρας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα