Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάSundair – Γερμανοί τουρίστες ψηφίζουν Χαλκιδική!

Sundair – Γερμανοί τουρίστες ψηφίζουν Χαλκιδική!

Με δυο πτήσεις την εβδομάδα από το Βερολίνο, η νέα γερμανική αεροπορική εταιρία Sundair, θα μεταφέρει τουρίστες στη Χαλκιδική!

Ψήφος εμπιστοσύνης για τη Χαλκιδική, αφού ύστερα από 15 χρόνια ο προορισμός μπαίνει ξανά στον χάρτη των πτήσεων τσάρτερ από τη γερμανική αγορά.

Η νέα αεροπορική εταιρία SUNDAIR με τη βοήθεια του γκρουπ των εταιρειών MTS Globe – OTS Globe ξεκινάει τις πτήσεις της το καλοκαίρι του 2018 με πρώτη πόλη το Βερολίνο με 2 πτήσεις την εβδομάδα.

Επιμήκυνση σεζόν

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, αρωγός της Schauinsland-Reisen – νούμερο 1 γερμανικός οργανισμός ταξιδιών στη Χαλκιδική-, μέσω σημαντικών συμφωνιών των μελών της για το 2018-2019, δείχνει το δρόμο με εξωστρέφεια, με συνέργειες (μέσω του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής) και με πρωταγωνιστικό ρόλο τις επενδύσεις για την επόμενη διετία.

«Περιμένουμε το ίδιο να πράξει η Πολιτεία και η Αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους: φράγμα Χαβρία,  οδικά δίκτυα Σιθωνίας και Θεσσαλονίκης-Αγίου Όρους, ενίσχυση του προσωπικού της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, πλήρη απόδοση των ανταποδοτικών τελών» αναφέρουν στελέχη της ΕΞΧ και του ΤΟΧ.

Η Άθυτος διατηρεί το παραδοσιακό της χρώμα! (φωτ. Ντέπυ Χιωτοπούλου)

Στόχος είναι η επιμήκυνση της σαιζόν, με περισσότερες θέσεις εργασίας και καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα για όλους!

*

-Η Sundair είναι μια νέα γερμανική αεροπορική εταιρία, στην οποία συμμετέχει η Schauinsland με 50%.

-Από το καλοκαίρι 2018 θα πετάει 2 φορές την εβδομάδα από το Berlin-Tegel προς τη Θεσσαλονίκη μεταφέροντας  παραθεριστές.

-Η  Schauinsland-reisen κατατάσσεται, τόσο πανευρωπαϊκά, όσο και στη Γερμανία, στις σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις. Στη γερμανική αγορά κατατάσσεται στην 6η θέση των εταιριών διοργάνωσης τουριστικών ταξιδιών.

-Σήμερα αυτή η μεσαία εταιρία (για τα γερμανικά δεδομένα) και μη εξαρτώμενη από πολυεθνικές με έδρα το Duisburg, προσφέρει πάνω από 60 προορισμούς – εγγύς και μακρινούς – με άνω των 1.100.000 πελατών (στην Ελλάδα ξεπερνά τούς 200.000) και η τάση είναι αυξανόμενη. Η Schauinsland reisen έχει μια σχεδόν 100ετή επιχειρηματική ιστορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα