Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΗ φιλανθρωπική εκδήλωση 4 ξενοδοχειακών ενώσεων

Η φιλανθρωπική εκδήλωση 4 ξενοδοχειακών ενώσεων

Με σύνθημα #oloimaziboroume, 4 ξενοδοχειακές ενώσεις -της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης, της Πιερίας και της Ημαθίας- ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγιναν μία «Ένωση προσφοράς και αλληλεγγύης».

Κείμενο + φωτ.: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

#oloimaziboroume Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική εκδήλωση

Kοινό Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό κοκτέιλ διοργάνωσαν 4  Ξενοδοχειακές Ενώσεις, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στο lounge bar – restaurant Allegro του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη συνεισφορά στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Οι ξενοδοχειακές ενώσεις της Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας για μια βραδιά, έγιναν μία Ένωση, μία «Ένωση προσφοράς και αλληλεγγύης»!

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών δίνοντας σάρκα και οστά στο σύνθημα #oloimaziboroume.

Το αποτέλεσμα της πρωτότυπης αυτής συνέργιας, που τελούσε υπό την αιγίδα της ΠΟΞ και του ΣΕΤΕ, είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, το οποίο θα διατεθεί για την αγορά στρωμάτων και κρεβατιών, που είναι αναγκαία και θα προσφερθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σ’ αυτό το ποσό, θα προστεθούν και επιπλέον 1.000 ευρώ, προσφορά της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης όπως ανακοινώσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια της όμορφης εκδήλωσης, Δημήτρης Χαδαλής.

Τις ευχαριστίες τους προς τους παραβρισκόμενους, συναδέρφους ξενοδόχους, ανθρώπους του τουρισμού καθώς και στους υποστηρικτές, χορηγούς της εκδήλωσης απεύθυνε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Ανδρέας Μανδρίνος και η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Ξυπτερά (σ.σ. ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρης Μάντσιος απουσίαζε λόγω προβλήματος υγείας).

Γρηγόρης Τάσιος (αριστερά) πρόεδρος ΠΟΞ και ΕΞΧ, Ανδρέας Μανδρίνος πρόεδρος ΕΞΘ

Ο κ. Τάσιος τόνισε πως η εκδήλωση αυτή αποτελεί την αρχή για περαιτέρω δράσεις και ότι οι συνάδερφοι ξενοδόχοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γρηγόρης Τάσιος πρόεδρος ΠΟΞ και ΕΞΧ, Ευαγγελία Ξυπτερά πρόεδρος ΕΞΠ

Να σημειωθεί ότι Χορηγός Επικοινωνίας του Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Κοκτέιλ των 4 Ξενοδοχειακών Ενώσεων ήταν και το Debbiestravel.gr.

Μεταξή των Χορηγών Επικοινωνίας του Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Κοκτέιλ των 4 Ξενοδοχειακών Ενώσεων και το Debbiestravel.gr

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα