Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΞενοδοχείαΞΕΕ: Νέος πρόεδρος ο Αλέξανδρος Βασιλικός

ΞΕΕ: Νέος πρόεδρος ο Αλέξανδρος Βασιλικός

Τα καθήκοντα του προέδρου αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Βασιλικός, κατόπιν συγκρότησης σε Σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).

Συγκροτήθηκε σήμερα σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του στις 15 Ιανουαρίου 2018.

Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών, νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Βασιλικός.

Αντιπρόεδροι εξελέγησαν κατόπιν ψηφοφορίας η Χριστίνα Τετράδη, ο Γιάννης Οικονόμου και ο Άρης Σουλούνιας. Οικονομικός επόπτης αναλαμβάνει ο Αντώνης Μιτζάλης.

Διοικητικό Συμβούλιο

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής: Πρόεδρος Αλέξανδρος Βασιλικός. Αντιπρόεδροι Χριστίνα Τετράδη, Γιάννης Οικονόμου, Άρης Σουλούνιας.  Οικονομικός Επόπτης Αντώνης Μιτζάλης.

Μέλη Διοικούσας Επιτροπής: Κωνσταντίνος Λεβέντης, Κωνσταντίνος Μέριανος, Ρούλα Μυκωνιάτη, Δημήτριος Πολλάλης.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου: Κωνσταντίνος Αβράμπος, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Περικλής Αντωνίου, Χαράλαμπος Βούλγαρης, Κωνσταντίνος Ζήσης, Ευστράτιος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Καλιουδάκης, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, Δημήτριος Καραλής, Ελένη Καραΐσκου, Εμμανουήλ Καραμολέγκος, Μιχάλης Κυριακάκης, Κωνσταντίνος Λεβέντης, Αντώνιος Δεληδημητρίου, Ευστάθιος Μακρής, Ιωάννης Μαργαρίτης, Ηλίας Μεντζελόπουλος, Κωνσταντίνος Μέριανος, Απόστολος Μουσαμάς, Ρούλα Μυκωνιάτη, Ελένη Παπία, Όλγα Παπαδάκη, Ισμήνη Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Πλεύρης, Γιώργος Πολίτης, Δημήτρης Πολλάλης, Κωνσταντίνα Σβύνου, Νικόλαος Φαραγκουλιτάκης, Στέργος Φώκιαλης, Μηνάς Χατζημιχαήλ, Ελένη Χρονάκη, Γρηγόριος Τάσιος, Ηρακλής Τσιτλακίδης, Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

Κύκλος 8 ετών

«Ένας κύκλος οκτώ ετών ολοκληρώθηκε για εμένα στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Είμαι πεπεισμένος ότι η νέα διοίκηση που εκλέχθηκε από τις πρόσφατες εκλογές και συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα θα συνεχίσει την κοινή προσπάθεια για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, βελτίωση του ξενοδοχειακού επαγγέλματος και φυσικά την αύξηση της ωφέλειας του τουρισμού για την ελληνική κοινωνία και οικονομία» τόνισε ο αποχωρών μετά από 8 έτη συνεχούς θητείας, πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργος Τσακίρης.

Ο αποχωρών μετά από 8 έτη συνεχούς θητείας, πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης

Ο απερχόμενος πρόεδρος, στο πλαίσιο της ομιλίας του στο διοικητικό συμβούλιο,  ευχαρίστησε τα μέλη του δ.σ. για την αποδοτική για τον κλάδο συνεργασία που είχαν, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του ήταν η προάσπιση των συμφερόντων του ελληνικού τουρισμού και της ξενοδοχίας καθώς και η οικονομική αυτοτέλεια του Επιμελητηρίου μέσα στη δύσκολη συγκυρία της κρίσης, την απομείωση των μεγεθών του κλάδου και των συμπληγάδων του μνημονίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα