Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάFast Travel υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Αθηνών

Fast Travel υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Αθηνών

Τη «χρυσή» αναγνώριση Fast Travel Gold Status απένειμε η ΙΑΤΑ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Αλέξανδρος Αραβανής (δεξιά), παραλαμβάνει το βραβείο “Fast Travel Gold Award” από τον Sergio Fernandez, Airport, Passenger, Cargo and Security Europe Director της ΙΑΤΑ

Με τη συγκεκριμένη διάκριση, η IATA αξιολογεί και βραβεύει τα αεροδρόμια που έχουν υλοποιήσει την υποδομή που απαιτείται για το σύνολο των 6 έργων του προγράμματος Fast Travel, επιτυγχάνοντας να βελτιώσουν σημαντικά την επιβατική εμπειρία και να την εμπλουτίσουν με αξιόλογες καινοτομίες.

Οι τομείς που αφορούν τα έργα Fast Travel συμπεριλαμβάνουν τη διαδικασία αυτοματοποιημένου check-in, τη διαδικασία αυτοεξυπηρέτησης «bags ready-to-go» για τις αποσκευές, τη διαδικασία ελέγχου εγγράφων, τη διαδικασία αλλαγής κράτησης (flight re-booking), τη διαδικασία αυτοματοποιημένης επιβίβασης και τη διαδικασία ανάκτησης αποσκευών.

Το Fast Travel Gold Award αντικατοπτρίζει την επιτυχημένη προσπάθεια του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών Fast Travel self-service στους επιβάτες που προτιμούν τις διαδικασίες αυτοεξυπηρέτησης.

*

-Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο, τη χρυσή βράβευση παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Αλέξανδρος Αραβανής, από τον Sergio Fernandez, Airport, Passenger, Cargo and Security Europe Director της ΙΑΤΑ.

-Το πρόγραμμα Fast Travel της IATA (International Air Transport Association) ανταποκρίνεται  στο αίτημα των επιβατών για περισσότερες επιλογές, ευκολία και αυτονομία, μέσω υπηρεσιών self-service. Το όραμα του προγράμματος είναι, ως το έτος 2020, να παρέχεται στο 80% των επιβατών ανά τον κόσμο ένα ολοκληρωμένο φάσμα επιλογών self-service καθ’ όλα τα στάδια του ταξιδιού τους, με στόχο περισσότερη άνεση και λιγότερη αναμονή σε ουρές, βελτιώνοντας εν τέλει τη χρονική ακρίβεια των διαδικασιών.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα