Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝησιωτική ΕλλάδαΚρήτηΔίκτυο Οινοποιών Κρήτης: Καλεί τους εστιάτορες στη δράση «Φέρε το δικό σου...

Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης: Καλεί τους εστιάτορες στη δράση «Φέρε το δικό σου κρασί»

Ανοικτή πρόσκληση στα εστιατόρια της Κρήτης απευθύνει το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης για συνεργασία στο πλαίσιο της εκδήλωσης Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Για ακόμα μία χρονιά το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης συμμετέχει στην εκδήλωση Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021. Στη διάρκεια αυτής της δράσης, εκατοντάδες οινόφιλοι επισκέπτονται τα κρητικά οινοποιεία με ελεύθερη είσοδο.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Οινοτουρισμού το Wines of Crete προτείνει στους επισκέπτες μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, και τους παροτρύνει να συνεχίσουν την εκδρομή μετά την επίσκεψη στα οινοποιεία και να γευματίσουν στα εστιατόρια που βρίσκονται στους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης.

Για το λόγο αυτό, συνεχίζει την πρωτοβουλία Bring your own wine («Φέρε το δικό σου κρασί»). Ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει το κρασί που αγόρασε από το οινοποιείο στο συνεργαζόμενο εστιατόριο, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Συμμετέχουσες επιχειρήσεις εστίασης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού και τη δράση «Φέρε το δικό σου κρασί», το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης καλεί επιχειρήσεις εστίασης στο Μητρώο των συνεργαζόμενων εστιατορίων για να αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι αυτής της μεγάλης γιορτής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και θα εξασφαλίσει την ένταξη της επιχείρησης στη λίστα που θα αναρτηθεί στη μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα www.winesofcrete.gr καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. facebook) του Wines of Crete.

Σημειώνεται ότι για να είναι το εστιατόριο κατοχυρωμένο φορολογικά, σε περίπτωση ενδεχόμενου ελέγχου, θα πρέπει ο πελάτης να προσκομίζει την απόδειξη αγοράς φιάλης από το οινοποιείο.

*

-Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες της εστίασης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 στην φόρμα συμμετοχής https://forms.gle/s1JvD55XgeZ4kJNY9 ή στο e-mail info@winesofcrete.gr.

-Η εν λόγω δράση θα ισχύσει μόνο για την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα