Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝησιωτική Ελλάδα«Έξυπνες» πινακίδες στη Μύκονο: Αναβαθμίζοντας την εμπειρία των επισκεπτών

«Έξυπνες» πινακίδες στη Μύκονο: Αναβαθμίζοντας την εμπειρία των επισκεπτών

Η νέα δράση για τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών με τις «έξυπνες» πινακίδες -το Mykonos Smart Signs Project- παρουσιάστηκε πρόσφατα στο νησί των ανέμων. Μια καινοτόμος πρωτοβουλία η οποία θα μεταμορφώσει τον τρόπο που οι επισκέπτες αντιλαμβάνονται τον πανέμορφο προορισμό μας.

Τα αποκαλυπτήρια Mykonos Smart Signs πραγματοποιήθηκαν από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κ. Μάνεση, όπου και ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Δήμο της Μυκόνου, την Five Senses Consulting, την SkyMaps και την WISIE.

Διαδραστικές πληροφοριακές πινακίδες

Το Mykonos Smart Signs project, αναπτυγμένο από την Five Senses Consulting, εισάγει ένα προηγμένο σύστημα φορητής σήμανσης που ενσωματώνεται αρμονικά με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Μυκόνου. Αυτές οι διαδραστικές πληροφοριακές πινακίδες, σε συνδυασμό με την τεχνολογία QR και NFC που συμπεριλαμβάνουν πέντε γλώσσες, υπερβαίνουν τα παραδοσιακά όρια, εμβαθύνοντας τους επιβάτες/επισκέπτες στην ατμόσφαιρα του προορισμού μας.

Το Mykonos Smart Signs project πρόκειται ουσιαστικά για μια πλατφόρμα που αποτυπώνει την ουσία των ιστορικών, πολιτιστικών, γαστρονομικών και στοιχείων περιπέτειας χαρακτηριστικών της Μυκόνου, συνδέοντας αποτελεσματικά τους επισκέπτες με τις τοπικές επιχειρήσεις.

Πύλη για την ανακάλυψη των πτυχών του νησιού

«Η Μύκονος είναι πολλά περισσότερα από έναν όμορφο παγκόσμιο προορισμό. Είναι γεμάτη με κρυμμένους θησαυρούς, συναρπαστικές εμπειρίες και έντονο τοπικό πολιτισμό. Το Mykonos Smart Signs Project θα λειτουργήσει ως πύλη για την ανακάλυψη των πολλαπλών πτυχών του νησιού μας. Είμαστε αφοσιωμένοι να ενισχύουμε συνεχώς τη σύνδεση των επισκεπτών μας με τον προορισμό μας, και αυτό το project αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου» δήλωσε ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπρας CEO της Five Senses Consulting, τόνισε την ανθρωποκεντρική προσέγγιση του Mykonos Smart Signs Project, δηλώνοντας: «Η δράση μας δημιουργεί μια ‘’κατάσταση μυαλού’’, εμβαθύνοντας τους επισκέπτες στην ομορφιά της Μυκόνου και καθοδηγώντας τους προς τους κρυμμένους θησαυρούς της. Με την αρμονική ενσωμάτωση των μοναδικών μας χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των ετικετών ‘Είστε Εδώ’, είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το έργο θα δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις σε όλους όσους επισκέπτονται την Μύκονο».

Τέλος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κ. Μάνεσης επισήμανε πως «η δράση μας αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών, ανοίγοντας πόρτες προς το τι πραγματικά προσφέρει το νησί μας, εμπνέοντας τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν βαθύτερα τη Μύκονο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα