Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηTCB – ΟΤΘ: Σύμφωνο Συνεργασίας

TCB – ΟΤΘ: Σύμφωνο Συνεργασίας

Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν το Γραφείο Συνεδριακού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (TCB) και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ).

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Γραφείου Συνεδριακού Τουρισμού Θεσσαλονίκης -Thessaloniki Convention Bureau (TCB) που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ σε αίθουσα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, υπογράφηκε Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Thessaloniki Convention Bureau και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Με στόχο το τουριστικό όφελος για τη Θεσσαλονίκη υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας ο πρόεδρος του TCB Γιάννης Ασλάνης και η πρόεδρος του ΟΤΘ Βούλα Πατουλίδου

Παρουσία των μελών του ΔΣ του TCB, μελών του Φορέα και εμπλεκόμενων του τουρισμού, ο πρόεδρος του TCB Γιάννης Ασλάνης και η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας, με στόχο το τουριστικό όφελος για τη Θεσσαλονίκη.

Πρώτος κοινός στόχος, από τη μεταξύ τους συνεργασίας, είναι η επιτυχία της διοργάνωσης της 8ης Διεθνούς Συνάντησης για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού (8th UNWTO International Meeting on Silk Road Tourism), που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO) και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 9-12 Οκτωβρίου 2018.

«Κοινός βηματισμός» είπε χαρακτηριστικά χθες βράδυ, η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην 8η Διεθνή Συνάντηση για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού.

*

Η 8η Διεθνής Συνάντηση για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από κοινή διεκδίκηση του υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Convention Bureau.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα