Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΝέα εταιρική ταυτότητα για τα Anatolia Hospitality

Νέα εταιρική ταυτότητα για τα Anatolia Hospitality

Τη νέα της ανανεωμένη εμφάνιση παρουσιάζει η ξενοδοχειακή εταιρία Anatolia Hospitality και καλωσορίζει στην ομάδα της την ASIT (Anatolia Travel).

Η Anatolia Hospitality κάνοντας την παρθενική της ανανεωμένη εμφάνιση στην έκθεση τουρισμού Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη και στη 100% Hotel Show, στην Αθήνα, σας παρουσιάζει με μεγάλη της χαρά, την νέα εταιρική της ταυτότητα.

H Anatolia Hospitality στο πλαίσιο της 33ης Philoxenia

Παραμένοντας πιστοί στις αρχές της, η Anatolia Hospitality ακολουθεί μια φιλοσοφία που αναδεικνύει τις προσπάθειες και το πάθος πολλών ετών για τη δημιουργία ενός καινούριο concept στην ελληνική φιλοξενία με σύγχρονη μίνιμαλ διακόσμηση, νέες τάσεις μάρκετινγκ αλλά πάντα με κύριο άξονα την πελατοκεντρική αντίληψη.

Δίνοντας έμφαση στο σημαντικότερο και βασικότερο πυρήνα λειτουργίας της εταιρείας, αναδεικνύουν την κινητήριο δύναμη της, δηλαδή, το προσωπικό της!

We are our people

Με νέο σύνθημα «We are our people» το προσωπικό της Anatolia Hospitality σας προσκαλεί να γνωρίσετε την Ελίνα από το τμήμα κρατήσεων, την Χριστίνα από το τμήμα μάρκετινγκ, τη Διονυσία από τις Anatolia Villas, τον Νίκο –τον σεφ, τον Ιορδάνη και τον Αντώνη από το τμήμα της υποδοχής και πολλούς ακόμη που με την καλοσύνη τους και το χαμόγελο τους, στόχο έχουν να σας κάνουν να νιώσετε ‘σαν στο σπίτι σας’.

We are our people, το νέο σύνθημα της Anatolia Hospitality

*

-Ο όμιλος Anatolia Hospitality περιλαμβάνει δυο ξενοδοχεία πόλης (city hotels) σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή το Anatolia Hotels Thessaloniki και το Anatolia Hotels Komotini. Επίσης, στο δυναμικό της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται οι βίλες και τα  πολυτελή διαμερίσματα στη Μύκονο (Senses Villas & Suites – Villa Petrolefko) και μια υπερπολυτελή βίλα στη Λευκάδα (Villa Veneziano) καθώς και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT.

-Στόχος της Anatolia Hospitality είναι η ανάπτυξη του ομίλου είτε μέσω νέων συμβάσεων διαχείρισης (management), είτε με τη δημιουργία δικτύου franchises ξενοδοχείων και νέων ιδιοκτησιών ή ενοικιασμένων καταλυμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα