Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΠροσλήψεις καμπίνας προσωπικού

Προσλήψεις καμπίνας προσωπικού

Προσωπικό καμπίνας για τις βάσεις της στην Ευρώπη προσλαμβάνει η αεροπορική εταιρία Ryanair.

Ημέρες καριέρας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διοργανώνει η Crewlink, συνεργάτης της Ryanair, και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση.

Όπως αναφέρεται, προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη ενώ θα δοθεί πλήρης εκπαίδευση. Οι αιτούντες  θα έχουν την ευκαιρία να έχουν τη βάση τους στην Ελλάδα, κατόπιν επιτυχημένης εκπαίδευσης.

Πλεονεκτήματα απασχόλησης

Σ’ ότι αφορά τα πλεονεκτήματα απασχόλησης στην Ryanair είναι δωρεάν εκπαίδευση, επίδομα κατά την εκπαίδευση, δωρεάν στολή το πρώτο έτος – επίδομα στολής το δεύτερο έτος, 750 ευρώ επίδομα έναρξης, ανταγωνιστικός βασικός μισθός, μπόνους παραγωγικότητας, μπόνους πωλήσεων κατά την πτήση, ετήσιος μισθός από 17.000 έως  23.000 ευρώ, κατά το πρώτο έτος με επίτευξη στόχου, ευκαιρίες εξέλιξης, συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με μετέπειτα προσφορά μόνιμης σύμβασης, μεγάλη επιλογή από βάσεις, σταθερά 5 ημέρες σε πτήση – 3 ημέρες εκτός, έκπτωση σε προσωπικά ταξίδια με Ryanair, εργασία σε μια οικονομικά σταθερή αεροπορική εταιρεία.

*

-Οι Ημέρες Καριέρας θα πραγματοποιηθούν 12 Απριλίου, 3 και 17 Μαΐου στην Αθήνα, και 2 και 16 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

-Για πληροφορίες σχετικά με την αίτηση πρόσληψης στην Ryanair, στη διεύθυνση https://careers.ryanair.com.

-Η Ryanair διαθέτει σήμερα πάνω από 9.000 μέλη πληρώματος, υπεύθυνα για τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφάλειας, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη εμπειρία στους πελατών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα