Επανεκλογή του Ανδρέα Μανδρίνου στην ΕΞΘ

0
293
views
Ο επανακλεγείς πρόεδρος της ΕΞΘ Ανδρέας Μανδρίνος (αριστερά), με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη (μέσο) και τον πρόεδρο της ΠΟΞ και ΕΞΧαλκιδικής Γρηγόρη Τάσιο (φωτ. Ντ.Χ.)

Στη θέση του προέδρου επανεκλέχθηκε ο Ανδρέας Μανδρίνος, συνεχίζοντας για δεύτερη θητεία στο τιμόνι της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Μετά τις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης, επανεκλέχθηκε για δεύτερη θητεία στη θέση του προέδρου ο Ανδρέας Μανδρίνος.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΘ είναι η εξής:

Πρόεδρος – Ανδρέας Μανδρίνος

Αντιπρόεδρος – Ντίνος Τορνιβούκας

Γενικός Γραμματέας – Δημήτρης Σιμιακός

Ταμίας – Θόδωρος Μουσιάδης

Μέλη – Παναγιώτης Μπουτσούκης, Λένα Παπία.

Προβολή και αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού

«Πρώτος στόχος μας είναι η προβολή και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού μέσα από τις συνεργασίες με όλες τις υγιείς δυνάμεις του χώρου. Δεύτερος στόχος, η άσκηση πίεσης για τη βελτίωση της ασφάλειας, της καθαριότητας και της αποπεράτωσης των υποδομών της πόλης» ανέφερε ο κ. Μανδρίνος προσθέτοντας «Έπεται η υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου και για αυτό το σκοπό, πρόθεση μας είναι η αγαστή και διαρκής συνεργασία με τα συνδικαλιστικά μας όργανα και τις αρχές».

Ο κ. Μανδρίνος, δήλωσε ότι η ΕΞΘ επιπρόσθετα θα ασχοληθεί και με τα ατομικά προβλήματα των ξενοδόχων όσον αφορά την επίλυση διαφόρων θεμάτων αλλά και της γραφειοκρατίας.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here